HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (85/143) > >>

Lifehunter:
ja meg elolvastam a deadpoolos képregényeket jokat röhögtem nagyon teccett  :worship: :) :lol: :brow: ;D :pogo: :bravo: :m-deadpool:
Összevont üzenet:
köcce sepi

Sepi:
Küldd el neki privátban, itt a fórumon. Rákattintasz a nevére és lesz ott egy privát üzenet küldése opció.  ;) Valamint a profiljában benne van a mail-címe is.

Lifehunter:
talgaby mi az az sf  és nagynehezen leforditottam egy képregényt a halo uprisinget betettem buborékokba és scifi képregényes forumban hogy elkell küldeni neked emailben de az email cimedet nem tudom azt esetleg megmondanád e mi az email cimed hogy elküldhessem?

talgaby:
Áprilisban jön, onnan viszont havi egy rész lesz majd SF-ből 14 hónapig. Aztán meg már csak befejezik a Turbót odakinn is...

Genzo:
épp a tegnap kezdtem újraolvasni mind az akkor még 12 füzetet, mert már nem emlékeztem a dolgokra, csak arra hogy nagy jó a cucc. még nem értem a végére, de igy még jobb, hogy van újdonság is. köszönet talgaby és Kendra a Street Fighter nemcsak 13., de minden eddigi számáért, egyik kedvencem itt az oldalon. további jó munkát a befejezéshez (ami kb mikor is érkezik? :P ) valamint az új sorozatokhoz, amik ha jól tudom tervbe vannak, még szavaztam rájuk év elején, vagy mikor volt az a szavazás a 2010-es képregénytervekről. még egyszer köszi  :worship: :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése