HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Street Fighter II 00-át,talgaby! :worship:
Bevezetőnek jó volt.Főleg a második történet vége... ;D
Az ERŐ legyen veled!!! :hzs-darthvader:
Asys:
Én is köszönöm Talgaby-nak a Street Fighter II 00-át! :worship:
Fantasztikus a borító! :bravo:
Bevezetőnek jó volt ez a rész; újra láthattuk, ahogy Ryu és Ken igazi testvérként heccelik, de ugyanakkor kedvelik/tisztelik is egymást!
Láthattuk, ahogy Akuma küzd Ryu-val és láthattuk, ahogy Ryu útra kel!
A második történet poénos volt, ahogy megjelent az a kisebb súlyproblémákkal küszködő srác Sakura ruhájában; kész, lefordultam a székről... :lol:
talgaby:
--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Május 14., 15:23:46 ---A főoldalon van írva. hogy két minisorozat (a SF és a Sakura) felváltva fog menni. Az ezt jelenti, hogy időrendi olvasási sorrend szerint fog menni?
--- Idézet vége ---
Fogjuk rá. A Sakura valamikor az SFII mini alatt játszódik, de nem igazán van kapcsolódási pont. Igazság szerint attól tartok, hogy a Sakura nem nagyon nyeri el mindenki tetszését (az konkrétan tényleg egy manga), így inkább váltogatom őket.
Genzo:
Köszönöm Talgabynak a Street Fighter II 00-t. Jó kis bevezető rész volt, várom a folytatást. Egy kis szőrszálat is hasogatnék ha nem baj: a hetedik oldalon az egyik bubiban "Gouken mester legyőzték" áll, itt szerintem lemaradt egy "t". Nem nagy hiba, csak gondoltam szólok. :)
Még egyszer kösz Talgaby, jó munkát a folytatáshoz. :worship:
keildavid:
Ezer köszönet Talgaby a Street Fighter II 0. részért! :worship: :worship:
Nagyon jó ez a bevezető rész. Így legalább volt egy visszaemlékezés, amikor Ryu és Ken a dodzsóba tanultak.
A másik rövid történet, mely a Sakura minisorozat előzetese, az egy kicsit vicces is volt. Karin nagyon mérges Sakurára. Az már biztos.
A főoldalon van írva. hogy két minisorozat (a SF és a Sakura) felváltva fog menni. Az ezt jelenti, hogy időrendi olvasási sorrend szerint fog menni?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése