HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (73/143) > >>

talgaby:
És ezzel ki is merítettük a film majdnem minden előnyét.

Asys:
Ming-Na azért jobb volt Chun-Li-nak, mint Jackie, nem?  :brow: ;D

talgaby:
Pedig az egy jó film (gyenge adaptáció, de jó film), és az a jelenet szerintem (is... meg sokak mások szerint is) önmagában sokkal jobb, mint a nyugati film JCVD Guile-jával.

Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Street Fighter II első részét!  :worship:
Nagyon jó a grafika; bár, sötétebbek a színek, durvább kinézetűek (kicsit nyersebb a rajz, mint az előző sorozatnál) a szereplők, ezért aztán keményebb a hangulat is!  :bravo:
(Ken-en kívül mástól nem nagyon hallottam poént!)
Jó volt látni Blankát és Dee Jay-t, még ha csak pár képregénykockában is!  :pogo:
Szépen felvonultak (bemutatkoztak) a gonosz karakterek (Sagat, Akuma, Vega; de főleg Bison) ebben a részben!  :brow:

Belenéztem a Városi Vadász nevű Jackie Chan rettenetbe (filmnek nem nevezném), rendesen meggyalázták benne az SF legendát...  :dry:
Jackie, mint Chun-Li, az államat még mindig keresem...  :violent:

benya11:
Köszönet az MK: Vér és Mennydörgés 2. részéért!
Ez a füzet ismételten tetszik, bár én nem ismerem egyáltalán az MK világát, de nagyon jól szórakozom a képregényen. :) Johnny Cage beszólása a 2. oldalon Liu-nak valami eszméletlen, de azért még máshol is volt egy-két vicces megszólalás. Az is mekkora poén már, hogy mire Goro megbüntetne harccal bárkit is, mindig valami dolga akad... ;D És az utolsó oldalon lévő beszólás se semmi, úgyhogy várós a következő! :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése