HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (65/143) > >>

Galamb:
Hú, ezt a képregényt valahogy nem arra találták ki, hogy az ember január elsején szilveszteri talponmaradást ki sem heverve olvassa. Úgy a felénél föladtam, de Bennek igaza van, a honosítás tényleg tényleg felülmulhatatlan, és ésn is hálás vagyok ezért :worship: :worship: :worship:

keildavid:
Köszi a Harcos 1. részét! :worship: :worship:
Hát igen, az író tényleg komolyan gondolta az egészet, ami az összefoglalóba is e van írva. Bár az még fura, hogy az evolúciós elméletek is szóba jöttek. Persze más értelemben.
Eléggé bonyolult történet.

Ben Reilly:
Amit most írok azt két szem aszpirin után vetem képernyőre. Elolvastam a Harcos 1 képregényt amit kábé azóta vártam amióta tavaly felvetettétek a honosítását és az ízelítőt. Szűrmária édesanyám aki a mennyekben lakozol titokban. Ez akkora sületlenség hogy az agyam eldobom. A Chuck féle karate kommandó a nyomába sem érhet agysorvasztás szempontjából és több bölcsességet tartalmaz mint a legkeményebb szcientológiai jólmegasszondás. Ez a képregény egy olyan szintű honosítói bravúr amit kétlek hogy valaha is bárki überelni lesz képes. Vagy csak nagyon nehezen. A rajzokkal még nem is lenne gond, de a történet az kész. A helyzetet csak súlyosbítja az író gondolatai a műről, mert abból az tűnik ki, hogy totál komolyan gondolta az egészet. Gyerekek, tengermély hálám ezért.  :worship: Azt hiszem kell még egy kis aszpirin. 

benya11:
Köszönet az MK: Vér és Mennydörgés #6-ért!
Tényleg akciódús rész volt, és egy pillanatra sem lassult le a sztori, egymást váltották a szereplők. ;D

keildavid:
Köszi az MK frissítéseket! :worship: :worship:
MK - Vér és mennydörgés 6.: hát igen, az elején még pár szereplők valóban harmadik személyben beszélnek önmagukról.
A történetben pedig említve volt, hogy ebbe a minibe még nem tudják, hogy mi történt Goroval. Persze ez érthető, mert egy másik minisorozatba kiderült, hogy mi történt.
És látom, hogy bár vége van ennek a mininek, de jövőre még folytatódik tovább.

MK-strip karácsonyi rész könnyed, vicces történet volt. Scorpion valóban nehezen tudta először megérti, hogy mi a karácsony. Szórakoztató volt ez a rövid történet is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése