HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
keildavid:
Köszi a 24 - Alkony 1. részét! :worship: :worship:
Tetszik ez az akciódús történet. Kevés benne a szöveg, de mégis jó ez a képregény. Az ügynökök nagyon figyelnek, hogy milyen veszély van a környéken.
Sok sikert kívánok a folytatáshoz!
talgaby:
Az YBK-n volt fenn a csíkok nagyja, bár itt vannak már újak is, és jönnek is még egy darabig. Úgy néz ki, talán a Malibu-sorozat végéig az is kitart majd.
gabo:
A napokban egy kis Mortal Kombat volt soron nálam!
Mortal Kombat - Vér és mennydörgés 1-6 + M.K. 0: A képregények olvasása közben azon tűnődtem, hogy miért is csak most kezdtem el olvasni ezt a sorozatot! Nagyon tetszik!!! Én azok közé az emberek közé tartozok akiknek a mozifilmek tetszettek, sőt!!! Amikor megjelent tékában az első része haverommal átmásoltuk és én egy hónapon keresztül minden nap megnéztem!! A másodikat nem láttam annyiszor, nem is volt az igazi!! Mondjuk a kedvenc karakterem (itt is) Jax!! Remélem még sokat fog szerepelni!
Mortal Kombat - Goro - A gyötrelmek hercege, Mortal Kombat - Bajnoki kiadás: Goro nagyon állat, nem is tudtam hogy sárkány!! A B.K.-ban tömény akció nagyon jó volt!
A kis humoros képkockák érdekesek de tetszettek! Mintha valahol olvastam volna őket Mortal Kombat humor néven de nem biztos!
Köszi a honosítást, sok sikert a folytatáshoz!!!!
:worship: :worship: :worship: :worship:
keildavid:
Köszi az MK különleges alakulat 1. részét! :worship: :worship:
Valóban olyan volt, mint egy Silver Sable-féle képregény. A különleges alakulatoknál látszik, hogy vannak más olyan emberek is, akiknek a karjuk gépiesek.
Az érdekes, hogy volt benne egy extra történet is, amely majd Raiden és Kano mini bevezetője.
Az újabb MK strip olyan volt, mint a régies Super Mario.
Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Különleges alakulat első részét! :worship:
Tényleg olyan volt, mint a Silver Sable-féle képregény! :rolleyes:
Mennyi jó kis emberi, földi karakter volt itt; már-már furcsa lett volna, ha előugrik egy szaurin vagy egy tarkata a semmiből... :badteeth:
+ köszönet a 8 bites Konquest-ért! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése