HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (53/143) > >>

Galamb:

--- Idézet ---Köszi, hogy felfedted a bakit,
--- Idézet vége ---
Szívesen! :) Gondolom nemvolt könnyű követni néha a számokat! :)

Recsi:
Majd csak a beindul a sztori, de a sorozat pörgését szerintem egy képregény tényleg nem nagyon tudja visszaadni. A megjelent képregényes sztorik inkább csak kiegészítések a sorozathoz. Ezt valójában csak édesapámnak szerettem volna lefordítani, mert - velem együtt - nagy 24 rajongó, de ha már elkészítem, miért ne kerüljön ki? :)

Krizli:
Ez vicces, épp tegnap, vagyis 24-én volt a 24. születésnapom és a 24 (volt) a kedvenc sorozatom.  :D

Egyébként nekem egyelőre annyira nem tetszett, valahogy nem adja vissza a sorozat hangulatát. A "Savoy hat, Savoy hét" szöveg meg egy idő után már kezdett idegesítő lenni. ;D
Azért ha felteszitek a többi részt is, majd végigolvasom, köszi a honosítást.

Recsi:
Köszi, hogy felfedted a bakit, sajnos én hibáztam el, javítottuk. Jack a hatos :)

Galamb:
Kösz szépen! Igazából a sorozatot annyira nem követtem, elég új a sztori, meg a szereplők is, de azért tetszik. Jó, hogy a rajzokon fel lehet ismerni a szinészeket (Dennis Hoppert különösen.) A honosítás is jó lett, bár egy bakit találtam (Bár lehet, ez az eredeti szövegben is benne volt): Jack a 10. oldalon szól a laptopos fickónak: Hogy Savoy hét, itt Savoy hat. Majd az ürge szintén ezt feleli: Savoyí hét, itt savoy hat. :) Egyezzenek már meg, hogy kié a hatos! :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése