HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (6/143) > >>

talgaby:
Jó kérdés. kit elvileg átvette/vitte ezeket, de ő se nagyon tűnik már fel errefelé. Amúgy meg egyik cím se olyan volt, hogy túl sokan kapkodtunk a honosításukért, pedig Indynek elég sok jó képregényes kalandja akad.

gyurcyka:
sziasztok!árdeklödnék arról hogy indiana jones lesz?jó lenne olvasni öket amik nem lettek még leforditva.én személy szerint nagyon csipem ezeket a történeteket.szivesen olvasnám a frigyládát,a végzet templomát,a kristály kopony királyságát is képregényben.ezeket hiány pótlásul lelehetne hozni.párat találtam ami nem lett seholsem honositva ezek:i.j és az arany hadsereg,istenek sirja,thunder in the orient.meg persze a többi indy kaland.jurrasic parkból az elveszett világot anno olvastam kpben de sajna az idök folyamán elkallodott.ezt már jeleztem hogy retroban jöhetne szintén hiány potlásul.várom válaszodat,köszi! :worship:

Aldarion:
Lesz. Ezt határozottan kijelenthetem. A Zorro mindössze a körülmények áldozatául esett, és sajnos a más irányú ténykedéseim közben nem jutott úgy időm rá, mint kellene. Ettől függetlenül feltétlenül folytatni akarom a közeljövőben.

tomy0810:
Érdeklődnék hogy a Zorro képregényeknek lessz folytatása valamikor??

PGergo:
Közben elolvastam a Street Fighter Ledegndák miniket, így az összes fent lévő SF kivégezve.   :) Jó kis sztorik voltak, bár a Sakura mininek érdekes volt a képminősége.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése