HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
apa1970:
Indiana Jones. Nagyon köszönöm az új történetet. Mivel elég rég volt már Indy kaland, így nagyon megörültem amikor megláttam. Remélem hamarosan jön a folytatás is.
:)
SithLord:
Üdv! Köszi a Street Fighter legendák: Chun-Li első részét,talgaby! :worship:
Nos,a Street Fighter II Turbo végkimenetel tükrében kicsit nevetséges már Bison a szememben,de próbálok most ettől elvonatkoztatni.Hmm,Hibiki? :badteeth:Azt hiszem nem lesz meglepő a Sagat-Hibiki búnyó végkimentele.A történet és a grafika eddig jó.
keildavid:
Street Fighter II Turbo 1-12.: egybe olvastam el a 12 részes történetet. Tetszett az egész sorozat. A sok küzdelmekbe hihetetlen, hogy mi minden megváltozott a helyzet. Főleg, amikor a háttérbe nemcsak a küzdelemről volt szó, hanem másról.
Persze a végkifejlet tényleg másképpen alakult. Főleg, amikor felbukkant Akuma. A vége tényleg jó volt, hogy kiderült, hogy mi lett a többi szereplőkkel.
Mortal Kombat: A Baraka részben kissé szokatlan volt, hogy Baraka dadus lenne, amikor vigyázott egy gyerekre. De ezt persze a többi harcosok nem láthatták és nem tudhatták. És persze a főminibe se említette meg Baraka.
A Harchullám befejező részbe szintén fura volt, amikor valami esküvőről esett szó. De persze kiderült, hogy végül valami más volt a háttérbe.
Bajnoki kiadás II: hát végül befejezésre került ez a történet. Bár a vége úgy tűnt, hogy gyorsan lezárult. Pedig még lett volna még valami. De végül egyszerűen ennyi volt.
A Mortal 1 története képregénycsík: tetszett ez a történet is. A szokásos komoly történet mellett tényleg jó volt benne a sok poénos beszólások.
talgaby:
Csak jóval később. Több évébe telt neki, a teljes harmadik részt (meg a hatmillió leágazását, módosulatát és kiegészítését) kihagyta, de a negyedikben már él és elkezdte lassan újjáépíteni az amúgy totál szétvert Shadaloo-t. Bár majd ebből nem sok fog látszani az SFIV-hez írt miniben, az az új főszereplőre próbálna koncentrálni.
Usagi Yojimbo:
Kösz a Street Fighter II. Turbo utolsó részét!!! :worship: :worship: :worship:
Pont ehhez hasonló befejezésre vártam, nem igazán lepődtem meg, de arra számítottam, hogy Bison visszatér :D.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése