HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (28/143) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi az Indiana Jones és az Aranygyapjú második részét,talgaby,P.Eryka :worship:
Kicsit kiszámítható klisé jelenetekben bővelkedett befejező rész.Ámbár a végén az isteni megjelenés nem jellemző az Indy történetekre.Végül is tetszett ez a kis szösszenet kedvenc régészprofesszorunk tarsolyából.

keildavid:
 Street Fighter legendák: Chun-Li 1-4.: Elolvastam egybe ezt a négy részes minit. Tetszett az egész történet. És sok olyan dolgok derültek ki a szereplőkről, amikre csak utalások voltak a fősorozatban. Pl. Dan Hibikiről, aki ebbe még más volt, mint amilyennek láthattuk egy régebbi történetben. Mert itt tényleg nem volt idióta. És Sagat-ról is kiderült, hogyan vesztette a szemét.
Tényleg jó volt ez a bunyós képregény.
Ezer köszönet érte! :worship: :worship:

SithLord:
Üdv! Köszi az Indiana Jones és az Aranygyapjú első részét,talgaby,P.Eryka(Üdv a fedélzeten)! :worship:
Jó újra Indy történeteit olvasni.Ez a mostani pedig hozza a szokott színvonalat.A grafika és a történet eddig jónak mondható.
Várom a folytatást!!

keildavid:
Jurassic Park 1-2.: Nagyon jól indul ez a dinoszauruszos történet. És persze még a 0. számról nem is gondoltam, hogy ez kapcsolódik ehhez a történethez, ami régen magyar nyomtatásba megjelent.
Aztán meg itt van még a Raptor című két részes történet. Bár még nem olvastam el, de az jó hír, hogy lesznek ilyen Topps-féle Jurassic Park képregények.

Mortal Kombat - Kung Lao: Nem is gondoltam, hogy ezzel az egy részes történetbe sorra került az epilógus és vége is van.
És bár tudom, hogy ennyi volt a Mortal Kombat képregényekből, de persze van helyette a Street Fighter is.

talgaby:
Hááááát... attól függ, mit értesz alatta. December 18-ra van kiírva a befejező rész.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése