HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (171/175) > >>

Gabe:
Szerintem ki kellett volna tenned a spoiler felíratot, utána meg sárga színnel írnod, mert sokan nem biztos hogy látták az x-akták végét. Köztük én sem. Én hülye meg elolvastam amit írtál    ...

freakdavE:
Sajnos én az X-akták (fura, hogy az "X" után nem ment kell írnom    ) filmsorozatból annyira kiábrándultam, hogy nem tudtam még rászánni magam, hogy elolvassam a képregény verziót. Nem tudom láttátok-e az utolsó két részt. spoilerSzerintem a forgatókönyvírót és a rendezőt egyszerre kéne belelőni a folyóba!   Egy kutlusszá vált sorzatnak ezt a befejezést!
Amikor a sámánná vált Cigisember kiönti a szívét Muldernek, hogy ne maradjon elvarratlan szál, az még elmegy. De hogy utána az egész nyavajás barlangot szétrakétázzák a fekete helikopterek, hogy jó nagy, látványos robbanásokkal érjen véget a sorozat! Komolyan mondom, nem hittem a szememnek. Semmi misztikum, semmi tudományos fantasztikum, csak a Cigisembert szétk**ja a napalm. SZÉGYEN! Bocs a kirohanásomért, majd azért megnézem a képregényverziót, hátha hozza az eredeti hangulatot.

A Gumiember a király!

Bubbax:
X-akták #13

A sztori a gyengénél is gyengébb  

M.an.o.k.

Na ez kibaszott jó.   Nagyon bírtam, ahogy a doki tudományosan magyarázza miért lett komplett idióta.

Dani Stark:
Nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thurye:

--- Idézet ---Frissülés!

X-akták #013
--- Idézet vége ---
Köszi! Jöhet máskor is!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése