HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
Recsi:
--- Idézetet írta: Aldarion ---Chris Carter egy interjúban úgy nyilatkozott, amikor pontosan erről kérdezték, hogy sorozat formában semmiképp sem fogják folytatni, akár mekkora nézettsége lesz is. Most már a mozi változatra koncentrálnak majd, tehát ha a nézettség folytatást indokol, akkor az a mozivásznon várható, és nem a tévé képernyőjén...
--- Idézet vége ---
Kár...
Aldarion:
Chris Carter egy interjúban úgy nyilatkozott, amikor pontosan erről kérdezték, hogy sorozat formában semmiképp sem fogják folytatni, akár mekkora nézettsége lesz is. Most már a mozi változatra koncentrálnak majd, tehát ha a nézettség folytatást indokol, akkor az a mozivásznon várható, és nem a tévé képernyőjén...
Recsi:
Végre megnéztem a 2. filmet. Elfogult vagyok, nekem tetszett. Mondjuk 10/8. (ha nem lennék szerintem -2 pont)
Ha ezzel akarták felmérni egy újabb sorozat fogadtatását, szerintem nem lesz újabb évad...kár...
Sepi:
Frissültünk!
X-Akták #18
Sepi:
Én a Gumiemberes részeket valahogy sohasem bírtam. Sok kedvencem volt, de ami igazán parás volt, az az amikor egy több ezer éves erdőben voltak, ahol kifejlődött valami félig emberi-félig növényi életforma. De ami abszolút a kedvencem volt (bár abban semmi para nincs), amikor egy régi történetet mesélnek el, amikor egy kis alakváltó szürke a negyvenes években beállt baseballozni egy fekete bőrű ember képében, mert szerinte az valami isteni játék, ám a végén megölte őt az alakváltó földönkívüli bérgyilkos. Az egy aranyos történet volt, és megható.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése