HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1663&catid=13\" target=\"_blank\"]X-akták 21[/a]
Recsi:
Frissültünk!
X-Akták #20
Még április 12-én, csak innen kimaradt.
Hülye UFÓk...
Mindig ezt csinálják.
Kiesik az idő, meg hogykerülteménide?
Meg ilyenek.
Recsi:
Köszi, ez kellett, hogy nekiálljak folytatni. Örülök, hogy ennyi embernek tetszett. Folyt.köv
jukjuk:
Köszi az X-akták 19. részét! A sorozatot a tévében nagyon szerettem, bár amikor Duchovny kiszállt a buliból, valahogy már nem volt az igazi.
Klassz, hogy így képregényben is lehet találkozni kedvenc FBI-ügynökeinkkel. A történet hangulata nekem is bejött.
Aldarion:
--- Idézetet írta: Sepi ---A hozzászólások odaát vannak.
--- Idézet vége ---
Az igazság meg kit érdekel?
Na jó... Bevallom engem. Én is olvastam, és bűnös vagyok, mert nem véleményeztem... Recsi, meg tudsz nekem bocsátani?
Cserébe annyit mondok, hogy nekem tetszett. Jó kis sztori volt, bár az ilyen folytatásos darabokkal én úgy vagyok, hogy majd csak akkor olvasom el, ha teljes a sztori.
Néha egészen elképedek milyen ötleteket elő nem ásnak ebben a sorozatban. De tényleg. Ráadásul ez nagyon jól hozta a sorozat hangulatát, amit nem minden résznek sikerült, bárhogyan is próbálta...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése