HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (162/175) > >>

keildavid:
Ez is egy nagyon jó ötlet. Így legalább tudjuk, hogy sci-fi képregények ide lesznek hirdetve. Egy kérdés:Úgy emlékszem volt egy X-Akták topic. Valószínűleg kitöröltétek. Miért?

zozi56:
Ezentúl ebbe a témába kerülnek a HálóZsák tudományos-fantasztikus képregényeivel kapcsolatos beszélgetések.

"Mi vagyunk a Borg. Kapcsolják ki a pajzsukat és állítsák le a hajtóművet. Biológiai és technológiai sajátosságaikat a miénkhez adjuk. Kultúrájukat a sajátunk szolgálatába állítjuk. Minden ellenállás hasztalan. Asszimiláljuk magukat."

Recsi:
A 21. szám véletlenül borító nélkül került ki. Sikerült orvosolni a hibát, most már hiánytalanul minden oldal letölthető.

Recsi:
Igen, a sorozatot lefoglaltuk, és folytatni is szeretnénk. Valóban 41 rész jelent meg, amiből még 20 hátravan, illetve 1 különszám.

keildavid:
Hihetetlen. Ez aztán nagyszerű ötlet, hogy az X-Akták 21. száma is megjelent. Tegnap a Drax minisorozatról mondtam, hogy az egy kicsit X-Akták jellegű történet volt. És ma megjelent az X-Akták. A Marvel és a DC-s szuperhős képregények után tényleg jó ötlet, hogy egy kis rejtélyes sci-fi jellegű képregényt raktatok ki. A történet továbbra is nagyon jó volt. Ebben a részben Mulder egyedül oldotta meg a problémát. Ez nagyon érdekes volt.
Ezután még tervezitek az X-aktákat folytatni? Úgy tudom többféle is létezik. Ez a sorozat kb. 41 részes. Tehát marad még 20 rész. Továbbá láttam a comicvine.com-on, hogy van még pár különszám és egy-két mini. Igazából az összes X-Akták képregényt lefoglaltátok?
Ezer köszönet Recsi, Kendra és beigli69 az X-Akták képregényért és további sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése