HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (152/175) > >>

talgaby:
Camelot 3000 nagyon kétséges, viszont az egyik képregénynek már valószínű a folytatása, csak egy másik oldalon. Szipkázzák itt el tőlünk a jó európai cuccokat.
Flash Gordon meg... igen, lehet, viszont ez az abszolút eredeti. Emlékszem, engem régen az fogott meg, hogy ez volt az első olyan képregény az oldalon, amit nem bírtam egy húzóra végigolvasni, annyira rettenet sok szöveg volt benne. (És hogy a mai két mondat/laphoz szokott ifjú generáció számára milyen lehet ez, elképzelni se tudom. )

keildavid:
Itt is írok néhány véleményt.
A Majmok bolygója különleges volt. A rajzok tökéletesek.
Aquablue amolyan európai jellegű sci-fi képregény. Nagyon jó volt és izgalmas.
A Camelot 3000 egy különleges sci-fi képregény. Arthur király a jövőbe került. A folytatása még kérdéses, de majd az is kiderül.
Funky Koval régies sci-fi képregény. Egyszerű szavakkal sem tudnám kifejezni.
Flash Gordon Nagyon jó történet volt. Bár ezek kicsit máshogy néztek ki, mint a filmben(és rajzfilmekben), amit én láttam.
Szellemírtók érdekes volt. Nagyon emlékeztet a két részes filmre és rajzfilmekre.
Ghost in the Shell egy manga jellegű sci-fi képregény.
Halo, Hierogrifa és a Negyedik hatalom sok féle földönkívűli előlényekkel kellett szembenézniük.
Az Űrszellem sci-fi DC-s képregény. Ha jól emlékszem erről létezik egy rajzfilmsorozat.
Star Trek különleges történetet tartalmaz a Reflektorfényben. Mindegyikben önálló történetet tartalmaz.
A Thundercats és a Voltron Retro jellegű nagyszerű képregény. Ezekről is láttam a rajzfilmeket nagyon régen.
Az X-Aktákról már mondtam véleményt.
A Battlestar Galacticáról is mondtam elegendő véleményt.
Nos ennyi a sci-fi képregényekről.

beigli69:
 csak a borítón múlik hogym mikor megy ki a kész rész

keildavid:
Hűha! Ez nagyon jó hír! Sok sikert kívánok nektek.

Recsi:

--- Idézetet írta: keildavid ---Ezek szerint továbbra fog haladni az X-Akták képregény? Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.
--- Idézet vége ---
Köszönjük a kedves szavakat!  Folytatódni fog, az elkövetkező 2 hónapra való adag már le is van fordítva. Reményeim szerint végig meg fogjuk csinálni (az 40+ rész összesen).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése