HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
talgaby:
Nem, én azt szerettem volna, hogy először csak a klingon nyelvű változat menjen ki. ST-kockasági felmérés lehetett volna. Aztán ment volna csak a magyar verzió.
dr samson:
--- Idézet ---Ha már egyszer klingon nyelven írta be, akkor miért nem használt klingon betűket????
--- Idézet vége ---
Ahogy Sepi is mondta, azt nem tudtuk volna elolvasni... Amúgy is a klingon nyelvben inkább a hangsúlyon van a lényeg...
--- Idézet ---A klingon nyelvű képregényt nem igazából olvasom el.
--- Idézet vége ---
Senkitől sem várjuk el, hogy elolvassa. Igazából csak érdekességnek raktuk fel, talgaby ragaszkodott hozzá.
Ja és ha valakit érdekel, van digitális verzióban vulkáni nyelvkönyvem és szótáram...
keildavid:
Nagyon jó volt ez a 3 adag Star Trek képregény. Persze tudom, hogy a klingon nyelvű képregény is van mellette. Ezért is mondtam, hogy három.
A Klingonok:ami őket illeti annyit tudok most róluk, hogy ők harcias fajok és néha olyan kegyetlenek is lehetnek. Ennál többet nem tudok mondani. A klingon nyelvű képregényt nem igazából olvasom el. Mert én nem tudok klingonul. De ez egy más téma.
A Negyedik év 4. rész: hát ilyent én még nem láttam. Az Enterprise legénységek, mint színészek. Ez olyan volt, mintha filmforgatás lenne és a kulisszák mögött láthatjuk, hogy mi történik. Nagyon jó ez a történet.
Ez a Negyedik év című mini tudtommal 6 részes(a Comicvine-en láttam). Vagy talán tévedek?
Ezer köszönet dr samson, Galen, Recsi és Kendra a Star Trek képregényekért!
Sepi:
Mert azt még elolvasni sem tudtátok volna.
Wearwolfff:
kérdések a képregény beírójától topic:
Ha már egyszer klingon nyelven írta be, akkor miért nem használt klingon betűket????
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése