HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
freakdavE:
Kösz, a gyors Trek frissítést!
Úgy tűnik igazam volt Datával kapcsolatban. (Még szép )
Kár, hogy már olvastam STO hivatalos oldalán, hogy Picard leszerelt a flottától és a Föderáció Vulkáni nagykövete lett. Amúgy biztosan nagyot ütött volna ez a fordulat.
Továbbra is jó képregény, jó történettel és rajzokkal. Kíváncsi leszek a bekattant Nero ámokfutására. Arról is olvastam már, de a részleteket nem ismerem.
Hosszú, hasznos életet, Doki!
dr samson:
Heh, látom Gorgonita rátapintott a lényegre...
--- Idézet ---A 16. oldal 1. panelen van egy elírás"Spock nagyköbet". A "v" helyett "B" betű van odaírva.
--- Idézet vége ---
Igen, ez tényleg egy elírás, köszi szépen, hogy jelezted, majd hétvégén tervezem javítani ezt is, meg a többi mostanság felmerült hibát is. És ne higgy el mindent Sepinek, csak viccelt a megfázásos hsz-el...
--- Idézet ---. A rajz is nagyon jó. Kicsit emlékeztet a Terry Dodson rajzstílusra.
--- Idézet vége ---
Háááááát, nem tudom... engem egyáltalán nem. Mondjuk a képregény ezért is szép dolog, mert mindenki azt lát bele, amit akar.
Gorgonita:
-"Az én hajómnak, kapitány."
-"Valóban."
keildavid:
Ja, így már világos.
Sepi:
--- Idézetet írta: keildavid ---A 16. oldal 1. panelen van egy elírás"Spock nagyköbet". A "v" helyett "B" betű van odaírva.
--- Idézet vége ---
Az nem elírás, csak megfázott a szereplő aki mondta, ezért hallani úgy mintha b-vel mondaná.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése