HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (116/175) > >>

Recsi:
Köszi, Ben!
Hol tartasz ben(ne)?  :nezze:

Ja, és Doki! Szerintem a 3. évad volt a legjobb, a Xindi (remélem jól írtam) probléma, és a temporális háború. Annak a végén is volt (illetve a 4. évad elején) egy jó kis sztori, olyan what if (ha a németek partra szállnak Amerikában?).
A 2. évad közepétől már nem lett volna messze...

Meg egy érdekesség, hogy minden univerzumban a zöldek a szexológiaiferomonosok  :m-she-hulk:
(lásd: SW - Shadows of the Empire, Xizor a faleen  :m-hulk:

Ben Reilly:
Recsi, ha egyszer könyvet írok a Star Trek-ről, kapsz tőlem egy dedikált példányt. :)

Recsi:
Doki: Értem.
Ben: Értem. Az zavart be, hogy volt az a rész, ahol a piacon a nőket árulták, abban a részben viszont, ahol a feromonos orioni nők el akarják foglalni az Enterprise-t, ők voltak a főnökök. Köszi választ  :worship:

dr samson:
Recsi: nem néztem meg minden részt, de arról a két részől sok jót hallottam, szóval azokat megnéztem külön. ;) Amúgy a 2. évad kb közepéig néztem meg. ;)

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Recsi - 2010. Január 20., 21:32:31 ---Viszont az orioni bulák jobbak, mint a TOS-ban, az tuti.
Az alá/fölérendeltséget viszont még mindig nem értem náluk... :headscratch:

--- Idézet vége ---

Mint minden normális társadalomban, a nők irányítanak mindent és elhitetik a férfiakkal, hogy a hímeké a hatalom. Amolyan matriarchális társadalom az övék, amelyben a nők az ész, a férfiak a végrehajtók. Orionok kereskedő és rabszolgatartó nép, társadalmukat magas pozícióban lévő nők irányítják. Azonban ha egy orioni lány árvaságra jut vagy a családja bevételt akar, eladhatják rabszolgának.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése