HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
Recsi:
Durva. Erről még én sem tudtam. :D
dr samson:
A fene, akkor jól kitoltam magammal… :badteeth:
De viccet félretéve, nem felejtettem el, csak az utóbbi fél évem nagyon zűrös volt, és most kezdek végre kicsit minden téren (honosításilag is) helyrerázódni. Szóval várhatóan holnap kész lesz 1 kivételével az utolsó márciusi képregény honosítása is, aztán hétvégre még marad 3 áprilisi cucc, ha jól számolom, és a jövő hetet amúgy is az ilyen extra cuccokra szántam, mint ennek a mininek az első száma, a Serenity második része (meg átnézem és elküldöm végre az első számot), illetve egy kis No Man’s Landet is tervezek fordítani, meg lehet még vagy 2 számot lenyomok a Tiny Titans-ból, aztán ha lesz végre rá egyszer beíró, akkor lassan már lesz egy évre elegendő fordítás belőle, amit csak be kellene írni…
És ha már ilyen jól elbeszélgetünk itt, akkor egy kis exluzív előzetes, hogy legyen miért várni az áprilist:
http://halozsak.tlof.hu/_mas/nitro/dr_samson/forum/meglepi.jpg
Wearwolfff:
--- Idézetet írta: dr samson - 2010. Február 04., 07:46:19 ---Anno Wearwolfff próbált rábeszélni az új Farspace minikre is, de őszintén megmondom, nekem nem tetszett az első mini, ráadásul elég sok meló lenne vele, mert rohadt sok szöveg van benne. Helyette egy két részes, régi minire beszélt rá, csak az sem akar soha haladni a részemről… :rolleyes:
--- Idézet vége ---
De azt tudod, hogy most magad alatt vágtad a fát, ugye? Vártál volna még egy évet simán elfelejtettem volna. De most már nincs mese be kell fejezned. :nezze: :lol:
Gorgonita:
Serenity-ból tervbe volt véve egy Book lelkész titokzatos múltját boncolgató cím is, de sajnos régóta nincs életjel az öregről. Ami nagy kár, mert akkor a többi szereplő is sorra kerülhetett volna.
Babylon 5: Amikor jms hírlevelében legutóbb említette a b5-öt, akkor azt írta, hogy ha nem készülhet rendes költségvetésből, akkor inkább maradjon ennyiben, mert jó úgy is ahogy van. Itt fel is sorol egy szép termékskálát arról, hogy mit nem akar b5-ből látni, olcsó pc-játéktól, olcsó dvd-ig, ésatöbbi. Érdekes módon épp a képregényeket felejti ki. Kérdés hogy azért, mert azt mint lehetőséget nyitva hagyja, vagy mert nem akarta leírni, hogy a szuperhős címekkel többet keres.
Star Trek: Egyébként a kiadó topicjában felbukkant egy rajongói ötlet, hogy jó lenne egy új legénység is, saját élő-lélegző ongoinggal, amit nem kötnek a sorozatok történései, szereplői halhatnának, házasodhatnánk, ésatöbbi. Tény, hogy így nem lenne olyan epizódszerű, prológ-epilóg jelegű, viszont a húzónevek is hiányoznának belőle. Bár ha valamelyik captain's log jól fogyna...
És ha már szétoffoltam, saját ideám, egy Vonda N McIntyre irónő által kitalált, Enterprise-os (NCC-1701), biztonsági csapat megképregényesítése lenne. A helyre, kis vörös; Mandala Flynn hadnagy csapata, ugyanis illusztris arcokból -egy vadmacskanő, egy gyíklény, egy gránitember, és egy magasgravitációjú bolygón nevelkedett hölgy, aki valójában botanikus szeretne lenni -állt. Hát nem ők lehetnének a Star Trek univerzum Mara Jade-je és Vad Bandája? :)
Recsi:
--- Idézetet írta: dr samson - 2010. Február 04., 07:46:19 ---Na és akkor tegnap este gondolkoztam kicsit ezen a havi két Star Treken és arra jutottam, hogy nem lehetetlen a dolog! Ugyanis jövőre ott vannak ezek:
Romulans - Hollow Crow:2
Romulans - Schism: 3
Spotlights: 3 (Romulans, Cardassians, Q)
Nero: 4
Mirror Images: 5
Ez már alapból 17 képregény, amihez ha hozzászámolom mondjuk a 6 részes Last Generation minit, akkor máris ott tartunk, hogy stabilan kéthetente jelenhet meg Star Trek képregény! Szóval nem is olyan lehetetlen a dolog… ;)
--- Idézet vége ---
Azért engem se felejts el :brow: (Year Four maradék + Year Four Experience, aztán még megbeszéljük, mit lenne érdemes fordítani).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése