HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (103/175) > >>

Galamb:
Köszi a választ! Lehet utánanézek a játéknak! :)

lizo:
GoW. Hát megérkezett. Üdvözlök mindenkit a sáska hadak gyakása közepette. Érdekes, hogy a játék ami az Xbox 360 debütáló, húzó játéka volt, szinte semmi történettel ekkora sikert ért el. De ez valószínűleg a konzoljátékok irányításában is újat mutató kooperatív kezelésnek és fantasztikus látványvilágnak is köszönhető. A képregények révén itt a lehetőség mélységet adni a sztorinak is. Örvendek, hogy ilyen minőségben lesz módom Marcus és társai keresztes hadjáratának folytatását szemlélni. A játékot mindenkinek ajánlom, aki teheti Pc-n is megjelent, bár a konzol az igazi, már csak az előzmények nem gyenge akciói miatt is. Vesszenek a locustok.

Aldarion:
Az a helyzet, hogy a sáskák eredetéről még mindig nem derült ki semmi a játékok történetéből, és ezen a helyzeten a képregény sem szándékozik változtatni - legalábbis egyelőre.
Mindenesetre úgy tudom, hogy a sáskák a sztoriban is említett imulzió nevű ásványtelérek felélése miatt bújtak elő a föld alól, és hogy feltételezések szerint már az ún. ingahábú alatt is odalent voltak, de semmiféle forrás sem utal rá, hogy honnan kerültek oda.
Az imulzió egyébként egy ásvány, amelyet véletlenül fedeztek fel egy olajkutató próbafúrás során. Kiderült, hogy a bolygó hatalmas készletekkel bírt belőle, de ugyanakkor hasztalannak is tartották egész addig, míg egy dr. Helen Cooper nevű kutató ki nem dolgozta az imulzión alapuló fényár eljárást, amely a Sera történemének legpusztítóbb fegyvertechnológiájává nőtte ki magát. Emiatt is robbant ki a majd nyolcvan(!) évig tartó ingaháború a Szervezett Kormányok Koalíciója és a Független Köztársaságok Uniója között, majd a háború lezárását követő hatodik héten jöttek a sáskás, és megtizedelték az amúgy is megritkult túlélőket.

Galamb:
Köszi szépen a GoW első számát. A játékot abszolút nem ismerem, ezért teljesen új volt a sztroi. Amikor a főoldalon sáska szó szerepelt, azt hittem, hogy csillagközi invázióhoz hasonló sztori kapunk, ehez képest kicsit meglepődtem az ellenségek külsején. Később ki fog derülni, hogy kik ők tulajdonképpen, meg hogy hogyan került a föld alá?
  A rajz nem volt rossz, a honosítás profi! :worship: :worship: :worship:

Predash:
Én is, el ne felejtsem megcsinálni. :D :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése