HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (101/175) > >>

Wearwolfff:
ööö most ez kész munka, vagy csak fordítás? Ha csak fordítás akkor kopizd be a privi ablakába és küld el mondjuk talgabynak.

Lifehunter:
emberek hát addigra én becsavarodok az nagyon sok idő :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X. de mikor a honap elején vagy végén
Összevont üzenet:
ja meg nagy nehezen megtaláltam a halo uprisinget és kemény és nehéz 2 hónap alatt sikerült lefordittani egy kérdés ezt a honosítoknak kell emailben elküldeni vagy valamilyen uton fel lehet tenni az oldalra

Aldarion:
Igen jól tudod, és jól írtad, márciusban jön a folytatás. Jelen állásban a hónap első vasárnapja Gears of War lesz, a második WoW, a harmadik - mivel ez már le lett lőve - Warhammer 40K, a negyedik meg (:badteeth:) marad meglepi kb. még egy bő héten keresztül...
A sorozat jelenleg a 11. számnál tart, egy újabb 5 részes történet 3. részénél, de a folytatás egyelőre lekerült a kiadó megjelenési listájáról és még nem találtam indoklást arra, hogy miért.

Genzo:
Aldarion irta egy kicsit lentebb, hogy márciusban jön a folytatás :) Én 12 kötetről tudok, de majd megerősitik a szakértők, hogy jól tudom-e :P

Lifehunter:
ööö na elolvastam a gears of war képregényt nagyon jo volt egy kérdés mikor teszitek fel a következő részt am külföldön hány rész adtak eddig ki? :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :pogo: :pogo:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése