HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
Sepi:
--- Idézetet írta: SwitcX - 2016. December 25., 18:48:50 ---A Semic vajon honnan szerezte az első három részt? Az enyém az eredeti kiadást követi (1-4. rész), ez az indulás a magyar verzióban a negyedik résszel történik meg.
--- Idézet vége ---
Volt az Archie-nak a sorozat előtt egy három részes mini sorozata, azzal kezdték a Semicesek. Ez ugyebár a rajzfilmsorozat pár részét dolgozta fel képregény formájában.
SwitcX:
Köszönöm a válaszokat, beszereztem az első TPB-t. A Semic vajon honnan szerezte az első három részt? Az enyém az eredeti kiadást követi (1-4. rész), ez az indulás a magyar verzióban a negyedik résszel történik meg.
Sepi:
Én sok kivetnivalót nem látok benne, hogy fent van itt is és ott is. Egyrészt ezek a füzetek már egy régi, megszűnt kiadó hagyatéka. Nálunk is van ilyen múzeum részleg, és ha jól látom, akkor a NewGen-en is. A hozzánk kikerült füzeteknek a zöme saját szkenn. A felét Galactus csinálta, a másik felét pedig én, Cseri barátommal együtt. Még egy olyan rész van, amit az oldalra bedolgozó Darkness csinált, de annak a feljavítása még folyamatban van, az hamarosan ki lesz cserélve a már felkerült helyett. Így én szerintem ez olyan, mint mondjuk amikor egy filmből több fajta rip is felkerül a torrentre. ;)
Egy másik oka a kirakásnak az volt, hogy ilyen módon is megtámogassuk az új, magyar megjelenést.
Micho:
--- Idézetet írta: gabo - 2016. November 08., 21:39:35 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2016. November 08., 20:34:48 ---Egyelőre nincs rá kapacitás, de nincs kizárva, hogy egyszer elkészüljön.
A NewGen-en tudtommal nincs fent a teljes sorozat, csak pár random rész... talán ezért. De ha tévedek, javíts ki :nezze:
--- Idézet vége ---
De fent van, csak be kell jelentkezni,hogy lássad!
--- Idézet vége ---
Nos, akkor sokan nem látták... ;)
gabo:
--- Idézetet írta: Micho - 2016. November 08., 20:34:48 ---Egyelőre nincs rá kapacitás, de nincs kizárva, hogy egyszer elkészüljön.
A NewGen-en tudtommal nincs fent a teljes sorozat, csak pár random rész... talán ezért. De ha tévedek, javíts ki :nezze:
--- Idézet vége ---
De fent van, csak be kell jelentkezni,hogy lássad! Az első válaszod, egy bizakodó, jó hír. A borítókat átböngészve a Semic szinte semmit nem haszált belőle, csak a vége felé! :(
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése