HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (99/175) > >>

Dark:
Igyekszünk véleményezni... :)
Összevont üzenet:

--- Idézetet írta: Hans von Luck - 2010. Február 22., 09:11:58 ---Ha ez alatt csak a Kárhozat hadjáratra gondolsz, az hat részes történet. Ha úgy összességében kérdezed, a teljes Boom! sorozat 24 részes volt (a nulladikkal együtt), ez öt történetet jelent, ami havi bontásban sorban érkezni is fog majd ide...

--- Idézet vége ---

Akkor Amerikában lefutott a teljes sorozat ezek szerint...remélem sikeres volt(gondolom én)...mert írtad hogy a Gears of War most megakadt odakint, itt ennél a sorozatnál akkor nem lesz ilyen...
Most is megy odakint valamilyen WH40K történet?

talgaby:
Honosítás kapcsán ennyit még megengedhetünk magunknak.

Aldarion:
Nincs mit, véleményezz te is rendesen és jön a többi is szépen, sorban...  :nezze:

Hú ez így utólag nagyon egoistán cseng...  :badteeth:

Lifehunter:
éppen hogy felköttem az oldalra feltette valki a warhammert nagyon teccet igazábol nekem az ilyen stílusu képregények teccenek mint a halo gow warhammer stb. a gow második részét is nagyon várom.nagyon köszönöm hogy ilyen jo grafikályu terjedelmes történetü képregényeket is honosítatok. :worship: :worship: :worship: :worship: ;D

Aldarion:
Így van, és bátran állítom, hogy ez most igen stabilan be van betonozva, mivel az eddig kikerült két részen felül továbbí tíz rész már készen van, csak az utómunkálatok vannak hátra, így mostantól egy darabig minden hónap 3. vasárnapján a Warhammer 40K következő részét fogjátok kapni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése