HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (88/175) > >>

Genzo:
Ezer köszönet Aldarion és Predash a Gears of War- A fogaskerekek 3-ért. Ez a kedvenc jelenleg futó sorozatom itt a HálóZsákon. Nagyon tetszik a történet, a karakterek, minden. A rajzok is nagyon szépek (már amennyire egy rakás ótvar sáska szép tud lenni, de értitek), a forditás pedig a szokásos szinvonalú. Sok sikert a folytatásokhoz, én már nagyon várom a következő részeket. Az az állat tényleg nem semmi végén, kiváncsi vagyok mihez kezdenek a Fogaskerekek vele, és a kislány sorsa is érdekel. Egyszóval, kösz a GoW 3-at és jó munkát a folytatáshoz.  :worship: :worship:

keildavid:
Ezer köszönet Aldarion és Predash a Gears of War - Fogaskerekek 3. részért! :worship: :worship:
Ismét egy nagyon jó, izgalmas történet. Ahogy szokás szerint mindig is van harc a sáskák nevű szörnyekkel. De a nagy harc mindig a végén marad félbe. Nem baj, így legalább még izgalmasabb lesz a történet.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

keildavid:
Ezer köszönet Talgaby a Flash Gordon(2008) 00. részért! :worship: :worship:
Emlékszem, hogy ez is volt az újdonságok szavazása között.
A Raymond-féle klasszikus Flash Gordonról tavaly írtam.
Ez az új történet pedig nagyon jól kezdődik. Bár úgy látom, hogy a főhős Flash Gordon még nem szerepel.(Ha jól gondolom, majd a folytatásban fog szerepelni Flash Gordon és a barátai.) Mert itt most a főgonoszok kerültek főszerepre. A végén pedig olvastam egy kis összefoglalót, amit J.M. DeMatteis írt. Arról csak annyit, hogy ott említette, hogy Flash Gordon már a régi időkben is létezett, mint ahogy az itt is a HZs-n olvasható Raymond-féle képregény.
Sok sikert kívánok neked Talgaby a Flash Gordon folytatáshoz!

Galamb:
Most tökéletes! :)

talgaby:
Hajjaj... igen, ettől féltem. Az átnézett .psd-k Pesten vannak, itthon vettem észre, hogy az alap beírást javítottam korrektúra után. Most átraktam a lektorba küldött verziót, elvileg így az itthoni javításokkal együtt már nem nagyon lenne szabad előfordulnia benne hibáknak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése