HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (79/175) > >>

Recsi:

--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Május 05., 19:09:35 ---A kredit oldalon a honosítók nevei között nem szerepel Simoc. A főoldalon említve van, hogy ebbe ő retus\beíró.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

--- Idézet vége ---
Köszi a kedves szavakat és az észrevételt Keildavid, az én hibám volt.  A kredit oldal és a letöltőoldal is javítva, jövő hónapban pedig jön a folytatás.

Sepi:
A KTN-en csak Predatorból van fent pár darab, Alienből egy darab sincs és várhatóan nem is lesz.

Aldarion:
Amennyire én tudom, a KTN-en csak azok vannak fenn, amik eleve a KNetre készültek, az AOL-os művek végleg eltűntek a süllyesztőben, amikor Manora rátört a legalizálhatnék. Ráadásul azóta a Cartaphilus is kihozott belőle két kötetnyi válogatást, így nem is hinném hogy valaha még elérhetővé válnának más úton-módon, mint ahogy korábban elhangzott.

Kár hogy Mano "meghibbant" mert a legeslegelső honosításomat neki készítettem az AOL-ra, a Királynő nevében c. négyrészes mini formájában. Igaz, akkor még csak fordítóként tevékenykedtem, de végül eltűnt az egész cucc a süllyesztőben.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: andrisbboi39 - 2010. Május 07., 16:20:41 ---Köszönöm de letölthető verziót keresek,ha jól tudom az Aliensonline oldalon nem lehet letölteni a képregényeket.

--- Idézet vége ---

Már csak torrenten elérhetőek, de ott sem egy leányálom leszedni, mert mindössze 2 ember seedeli. Ha szoktál torrentezni, akkor írj egy privátot, és megpróbálok segíteni.

talgaby:
Ebből is látszik, hogy kb. öt éve voltam ott utoljára...
Akkor lehet, de nem biztos, hogy az ottani nem kevés Alient és Predatort átpakolta mano valahova, legesélyesebben a kepregenytar.net oldalára, ami lassan két hónapja hamarosan újranyitó állapotban van. Ha valaha is visszatér még, nézz körül ott. Máshol nagyon ilyet nem találsz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése