HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (74/175) > >>

Gorgonita:
A kép (Explorerben) nem igazán látszik. Ahogy a képregényben látható liftes fiú szakszervezetise sem áll igazán a hivatása csúcsán.  ;D

Aldarion:

--- Idézetet írta: holloo - 2010. Június 14., 09:48:02 ---Látom olvasás közben mások fejében is pont az fordult meg, hogy mennyire kaotikus is egyenlőre ez a történetvezetés.

--- Idézet vége ---
Igen, első olvasatra elég kusza, de az utolsó, a hatodik szám mindent a helyére rak majd, hidd el nekem. Olyan szinten új megvilágítást adott az eseményeknek, hogy helyből újra kellett olvasnom anno...

--- Idézetet írta: holloo - 2010. Június 14., 09:48:02 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2010. Május 20., 14:43:27 --- Egyedül az Eldák grafikáját éreztem világidegennek. Ők mintha egy StarCraft pályáról tévedtek volna ide a legújabb Transformers mozit keresve.

--- Idézet vége ---
Igen azért ne felejtsük el, hogy a StarCraft anno elég sok elemet átemelt a W40K-ból, úgyhogy valószínű ez az oka az utánérzésnek.

--- Idézet vége ---
Pláne, ha figyelembe vesszük, hogy az egész Warcraft-Starcraft a Games Workshop Warhammer univerzumának egyfajta másolata. Igazság szerint valahol olvastam egy olyat anno, hogy a Warcraft eredetileg egy Warhammer fantasy játék lett volna, de valamiért - hogy most a GW nem vette meg, vagy a Blizzard bontott szerződést arra már nem emlékszem - végül önállósította magát, és új háttérrel, új névvel indult világhódító útjára. Innentől meg már csak egy lépésre volt a SC...

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2010. Június 14., 10:08:25 ---Csak a megjelenésüket furcsáltam. Valami elfesebbre számítottam. Maszkokkal, sisakra tűzött zászlókkal, surikenvetőkkel, táncos mozdulatokkal, légisiklókkal. De persze lehet, hogy a terepasztalokon pont így festenek.

--- Idézet vége ---
Ami azt illeti én is. Mea Culpa, nem vagyok Elda fan. Valahogy komolytalannak hat a megjelenésük, noha tagadhatatlan tény, hogy eszméletlenül kemények. Egyébként a  terepasztalon is így néznek ki...

Azért ezt a képet szúrom be, mert a többin fehér háttér előtt pózoló fehér páncélos eldák vannak, és szinte semmi sem látszik belőlük...

Gorgonita:
Szépen alieterált ez a rész. Terra Trónjára! Tankred, Titánok! :)

Az eldákkal kapcsolatban nem a motivációjukat, világban betöltött szerepüket firtattam. Azt nem ismerem, épp most olvasom újra a Harlekin idevágó részeit. Csak a megjelenésüket furcsáltam. Valami elfesebbre számítottam. Maszkokkal, sisakra tűzött zászlókkal, surikenvetőkkel, táncos mozdulatokkal, légisiklókkal. De persze lehet, hogy a terepasztalokon pont így festenek.

holloo:
Köszi szépen a w40K-t.  :worship: Látom olvasás közben mások fejében is pont az fordult meg, hogy mennyire kaotikus is egyenlőre ez a történetvezetés. Mindenesetre nem rossz, ahogy csatáról csatára mennek az űrgárdisták, csak tényleg követhetetlen, hogy most mi is akkor itt a történet. Az újoncnak elég nagy szívás, ha mestert cserél, most elkezdik az elejétől a kínzást. :) A monstrumos rész is tetszett, nem igazán érezte meg a 250 éves szunyókálást. A harmadik hadszíntéren pedig nem sok esélyük lesz, ha a Káosz erői beüzemelik azokat a kis játékokat.

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2010. Május 20., 14:43:27 --- Egyedül az Eldák grafikáját éreztem világidegennek. Ők mintha egy StarCraft pályáról tévedtek volna ide a legújabb Transformers mozit keresve.

--- Idézet vége ---
Igen azért ne felejtsük el, hogy a StarCraft anno elég sok elemet átemelt a W40K-ból, úgyhogy valószínű ez az oka az utánérzésnek. Mindenesetre az eldák szerintem nagyon eltaláltak, csak sokszor a motivációjuk elég béna, megmentjük az életet azzal, hogy elpusztítjuk. :badteeth: Ki érti ezt?

Dark:
Köszi az új Kárhozat-adagot...már nagyon vártam  :bravo:
...és a Káosz is befutott végre  :violent: király!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése