HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (61/175) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a GoW 10.részét Aldarion,Predash,beigli69! :worship: :worship: :worship:
Azt hiszem teljesen érthető,hogy miért ilyen bizalmatlanok az amazonok ha szkk katonákat látnak...Az a dilis csajszi meg jól megkavarta a dolgokat.Várós a következő rész!!!!

keildavid:
Köszi a Gears of War - A Fogaskerekek 10. részért! :worship: :worship:
Ezekről a női harcosokról érthető, hogy miért vannak felfegyverezve. Persze a SZKK csapatból is látszik, hogy először félreértik a helyzetet.
A végén pedig az is kiderült, hogy nem csak a SZKK fogták a vészjelzést...

talgaby:
Én is. Nem létezik belőle szken.

Gorgonita:
Az új Flash nagyon ott volt. A poénok csak úgy sziporkáztak a viharos égen, mint lézertalálatok a jégmezőn. Hatalmas volt, mint Ming egója, és a főszereplő karizmája. Pont amikor már aggódtam, hogy sehol egy űropera... :D  :worship:

Nem tudom mikor jön az új eresztés a kiadótól, de amíg várunk az elévülési intervallumra, ezt a 75 éves különszámot is szívesen látnánk.  :brow:

keildavid:
Ezer köszönet a Flash Gordon(2008) 4. részért! :worship: :worship:
Tetszett ez a képregény. Látom, a szereplők kezdik felfogni, hogy mi történik pontosan Mongón. Az egyik oldalon olvastam egy utalást "Flash Gordon 75. éves Különszám". Nem is tudtam, hogy ilyen is létezett. Bár az lehet, hogy egy régi kiadványról van az utalás.
Várom a folytatást!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése