HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
keildavid:
Köszi a Gears of War - A Fogaskerekek 11. számot! :worship: :worship:
Továbbra is tetszik ez a történet. Néhol kevés szöveg van, de ugyanúgy akciódús a történet.
Nekem se baj, hogy két hónap múlva jön a folytatás. Jobb későn, mint soha.
Genzo:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2010. December 08., 13:20:02 ---Minden esetre azt megígérem, hogy a befejezésre sem lesz majd panasz. ;)
--- Idézet vége ---
Ezt valahogy sejtettem, de megerősítve még jobb. :) A kihagyást meg kibírom valahogy :)
Aldarion:
Még kettő, de azok már csak jövőre kerülnek ki. Kicsit kényelmetlen a dologban, hogy januárban szünetelünk, így a folytatásra két hónapot kell majd várni, de ez van. Minden esetre azt megígérem, hogy a befejezésre sem lesz majd panasz. ;)
Genzo:
Ez a Gears of War szerda nagyon meglepő volt számomra, gondolom mások számára is. De jelzem, kellemes meglepetésről beszélek, nincs is jobb egy esős szerda délutánon, mint az egyik legkedvencebb képregényem a HZs-n. Ezúttal is köszönet érte, Aldarion. Szép munkát végeztél, a színvonal megmaradt úgy is, hogy mindent te csináltál, ha nem mondod, hogy teljesen a tiéd a cucc, nem tűnt volna fel semmi, szóval tényleg grat. A történet pedig még mindig zseniális, amikor olvasom, mindig elgondolkodok azon, hogy ez a képregény filmen is nagyot szólna.
Egyszóval nagyon kemény képregény ez, köszönet érte, várom a folytatást. :worship:
Hány rész van még ebből a Meddő sztoriból amúgy?
Gorgonita:
Szerintem ez a történet, afféle átvezetés a sorozatból a filmbe. Megválaszol pár kérdést: Miért hagyja el a csapatot Inara? Miért nem a kék kesztyűsök folytatják a hajszát?
Ezen kívűl még három Firefly / Serenity cím jött ki.
Az egyik -aminek Better Days a címe -arról szól, hogy kezeli a csapat, amikor az egyik tervük végre bevállik, és nagyobb összeg áll a házhoz.
A másodikban Wash életéről emlékezik meg pár pilótatársa, epizódszerű visszatekintésekkel. A végén pedig egy váratlan vendég is érkezik a találkozóra, egy meglepetéssel.
A harmadik -legalábbis szerintem -igazi remekmű. Ha képileg nem is közelíti meg mondjuk egy Killing Joke szintjét, a történet teljessége, kereksége, csattanója nekem ezt a címet juttata eszembe. Book lelkész múltjának titkaira, lépésről lépésre derül fény. Nem csalatkozunk, nem kell beérnünk egyszerű magyarázattal. Tartalmas, fordulatos karakterrajz születik, és mire összeáll a mozaik, már egy kész példázatot tartunk a kezünkben. Persze golramverte stílusban.
Remélem a DH folytatja ezt a nagyszerű sorozatot valamilyen formában, ha már a tv-nek nem kellett.
A jelen füzetben szintén a karakterrajzok tetszettek. Pédául amikor Wash belezavarodik a tanácsadásba, vagy amikor a kapitány és a lelkész összeszólalkozik. Állítólag az író baráti társasága anno a sci-fi ínyenceknek készített Traveller rpg-vel játszott. Nem lennék meglepve ha ez igaz lenne, mert míg történetei komolyak, a karakterei humorosak. Pont ilyennek képzelnmék egy Traveller partyt is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése