HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
Genzo:
Kösz szépen az újabb Gears of Wart, Aldarion. Továbbra is az egyik legnagyobb kedvencem ez a képregény. :worship:
Nagyon várom a befejező részt.
Gorgonita:
Köszi a Buck Rogerset. :worship: Épp a héten jött ki belőle egy különszám, úgyhogy még él a project.
talgaby:
Nem, ők minden szart licencelnek. Akik minden szart kiadnak, az az Avatar volt. :) Meg nem sokkal ezelőttig az Image.
Aldarion:
Végre jutott egy kis időm, hogy átfussam a Buck Rogerst, és azt kell mondjam, hogy szerintem marha jó lett. Talgaby már tudja rólam, hogy nagyon kedvelem az ilyen régi vágású sci-fiket, gyerekkoromban főként E. R. Burroughs könyvein éltem, ami magyar kiadásban főként a Mars- és a Tarzan sorozatokat takarta, így komoly elvárásokkal (nem olyan jellegűekkel, mint mondjuk a mai Star Trek rajongók) álltam neki, és nem csalódtam. Kiváltképp tetszett, hogy semmit sem vesztett a régi vágású ponyvaregény ízvilágából, ami az eredeti történetek sava-borsa volt, nem próbálták modernizálni, legalábbis nem annyira, hogy már a hangulat rovására menjen úgyhogy engem abszolút megnyert a Dynamite. Tulajdonképp emiatt jót is mosolyogtam, mert míg sokan becsmérlik őket, hogy minden sz**t kiadnak, addig számomra nem is egy kiadványuk valóságos gyöngyszemként hat... Részemről várom a folytatást, úgyhogy hajrá... ;)
Zigota:
Az jó, ma már minden történet minimum 4 füzet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése