HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
talgaby:
Gondoltam már arra, hogy folytatom a félbemaradt klasszikus Flash Gordonokat, mert ahhoz még van jó minőségűnek mondható nyersanyag is, de ott egyetlen oldal elkészítése majdnem annyi idő, mint itt egy füzeté volt. :blink: (Gyakorlatilag mindent kézzel kell benne csinálni, mintha egérrel kellene újrarajzolni... borzalmas meló.) Így kénytelen voltam szinte végleg lemondani erről.
Gorgonita:
Talgaby: Még szerencse, hogy -marketing ide, rövid életű sorozatok oda -ezekben a mesékben van valami végtelenül egyszerű alapötlet, ami megragadja az olvasók fantáziáját, és arra ösztökéli a kiadókat, hogy időről-időre újra licenszeljék őket.
Buck Rogers - hős a jövőben
Flash Gordon - hős egy másik bolygón
John Carter - a Mars hercegnője
Perry Rhodan - halhatatlanná tett űrhajós
Adam Strange - hátiraketta
Battlestar Galactica - a Földet kereső atlantiszi kolonisták
Javaslom a várakozás fényéveit töldsd ki régebbi füzetekkel. ;) Ilyesmikkel: http://www.perry-rhodan.us/shop/merchandise.html Már ha van hozzájuk szkenn. Én mindig vevő leszek rájuk. :)
Asys:
Aldarion mesternek köszönöm a GoW 12.-őt! :worship:
Brutálisak ezek a ,,rovarszörnyek''! Mondjuk némelyik tényleg nem több golyófogónál! :violent:
Nagyon tetszenek a borítók (ahogy a rajzok) is! :bravo:
talgaby:
Nem feltétlen kell újakat kitalálni - bár a Vörös Kard speciel épp az - hisz Raymond eredeti történeteiben is van dögivel modernizálható ellenfél. Mongó egymaga olyan változatosságot biztosít, hogy a múlt század első felének majdnem össze sci-fije akár ott is játszódhatna, és ez csak egy bolygó a számba jöhetők közül. Csak az a sajnálatos, hogy az Ardden ilyen lassan halad. Ha a Red Sword is olyan ütemben jön, mint anno ez, a szokásos várakozási idők betartásával jó lesz, ha 2014 környékén lehet majd itt a Zsákon. Annyi Buck Rogers meg nincs, és a Mars hadura sem biztos, hogy sokáig fogja húzni.
Gorgonita:
Köszi az új Flasht! Dale nagyon dögös volt, ahogy megszökött a fővárosból. De ennél a címnél nekem csalódás volt anno, hogy totálok helyett folyton csak közeliket láthatunk a karakterek arcairól. Jobban mondva arcaik egy részéről. Szerencsére a sokáig várt folytatásban (Red Sword) ezt már hanyagolják. Igaz Irvin Kershner is azt mondta, hogy nincs izgalmasabb az emberi arc krátereinek filmezésénél, de itt azért szívesen láttam volna azt is, hogy a Sólyom- és Oroszlánemberek hogyan csatáznak. Eltérő fizikumaiknak, mozgásuknak hála a konfliktus ordított néhány képi poénért. Kihagyott ziccer. Kissé feszített a tempó is, FG még csak épp lepottyant a bolygóra, de máris megszervezte a finálét. Mondjuk a mai piacon nem is lehet húzni a sztorit, ki tudja meddig él egy cím. A klasszikus elemek viszont a helyükön, és ha Ming mellett még néhány jól eltrafált új ellenfelet is kitalálnak a folytatásokhoz, akár értelme is lehet a hercegekből verbúvált csapat ilyetén gyors összerántásának...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése