HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
Zigota:
Őszintén megmondom, nekem nem tetszett az Ultramar védelmezői mini. A szokásos "kevesebben vagyunk, de okosabbak és tökösebbek, és közben nagyon menő beszólásaink vannak" sztori volt. Az Exterminatust viszont várom! Amúgy a fordítás és a beírás remek lett újfent (bár mikor nem az a hálózsákon? :)). Amúgy hogy lehet, hogy Learchus kezében egyik pillanatban lánckard, a másikban erőkard (nem tudom, vajon ez a magyar elnevezése?) van? :D Szóval összességében köszönöm a fáradozásotokat!
simoc:
A fene, már megint elfelejtettem hozzászólni. Szóval X-Akták 36. szám: hát ez valami eszméletlen volt, rég vigyorogtam ennyit beírás közben (a többi is ennek a sorozatnak köszönhető). Ezek az éjszaka is napszemüveget viselő ügynökök nagy kedvenceim lettek. Közülük is azok az igazán kemények, akik még egy teljesen zárt csomagtérben utazva sem válnak meg tőlük. :badteeth:
Recsi:
Ha esetleg a sorozat sok időt venne igénybe :) itt egy jó kis oldal, ahol le van írva a részek tartalma.
Recsi:
--- Idézetet írta: gabo - 2011. Április 12., 22:12:29 ---Végre eljutottam addig, hogy elolvassam az oldalon található X Akták képregényeket!
Annyi kérdésem lenne, hogy mennyi részes a történet??
Ezek a film alapján készültek, vgy különálló történetek??
És még egy fontos kérdés, amit inkább kitakarok
Igaz láttam a Hinni akarok-ot de ott nem sok minden derült ki! Köszi mégegyszer! Várom a folytatást!! :worship:
--- Idézet vége ---
41 részes a sorozat + 4 különszám, amelyből már 3 mejelent a HZs-n.
Ezen kívül van egy újabb sorozat is 7 résszel (#0-6) valamint van egy 30 nap éjszakás crossover is.
A képregények természetesen a film alapján készültek, de nem a TV-s epizódok adaptációi (kivéve a 0. számot, ami az 1. TV epizódé)
Ugyanazok a szereplők, de a fővonalba, az "összeesküvős szálba" nem kavarnak bele.
Az első tizenkét képregény-rész valamennyire összefüggő.
A sorozatot végig kell nézni, szinte minden részben van valami utalás a fővonalra, a hinni akarok-ból viszont semmi nem derül ki ezzel kapcsolatban.
Folytatás legkésőbb júniusban :)
Recsi:
Jövő hónapban, úgy néz ki, egy kis szünetet tartanak az FBI ügynökök, de júniusban biztosan visszatérnek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése