HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
avenger:
;D Ennek nagyon örülök! Köszi, hogy szóltál.
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: avenger - 2011. November 13., 15:19:14 ---Az AXN-en, az AXN Sci-fi-on és a TV6-on megnéztem néhány részt a Voyager-ből, a Next Generation-ből és az Enterprise-ból. Még régebben láttam két filmet, meg most nemrég ezt az újabb Star Trek filmet. Elolvastam a Klingonok-Vér Szava 2 részét. Nekem ez valahogy jobban bejött, mint a Negyedik Év. Ennek lesz folytatása?
--- Idézet vége ---
Már van. A sorozat a Newgenen megy tovább, épp ma jött ki az ötödik része.
avenger:
Az AXN-en, az AXN Sci-fi-on és a TV6-on megnéztem néhány részt a Voyager-ből, a Next Generation-ből és az Enterprise-ból. Még régebben láttam két filmet, meg most nemrég ezt az újabb Star Trek filmet. Elolvastam a Klingonok-Vér Szava 2 részét. Nekem ez valahogy jobban bejött, mint a Negyedik Év. Ennek lesz folytatása?
Más: Elolvastam a Warhammer: A Háború Műhelye 5 részét. Ezt az univerzumot se ismerem. Most olvastam először Warhammert, de nagyon megkedveltem. Nagyon jó a történet és a rajz. Köszönöm Aldarionnak a fordítást és beírást és természetesen beiglin69nek a borítót.
Recsi:
Akkor először a sorozatot kellene megnézned, ez elvileg annak folytatása, bár közvetlen kapocs nincs a részek közt. Én ajánlom, alap a sci-fi sorozatok között.
avenger:
Kendrának és Recsinek köszönöm a Star Trek-A Negyedik Év első két részét. Eddig sci-fi-ok közül Star Wars és Stargate érdekelt a legjobban. Most kezdek megismerkedni a Star Trek világával is. Nagyon hasznosak a képregény végén lévő kislexikonok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése