HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
keildavid:
Nem gondoltam, hogy végül befejeződik a 41 részes X-Akták sorozat.
Ezer köszönet mindenkiknek, akik honosították ezt a sorozatot! :worship: :worship:
Az X-Akták 41.: Az újabb rejtély, amik szóba jöttek, ebbe érdekes módon gyorsan megoldódott. Nem volt semmilyen elvarratlan szál.
És bár tényleg furcsa volt, hogy Farkasemberről szólt. Ami először hihetetlennek tűnt, de Mulder és Scully ügynökök végül nyomoztak és kiderítették, hogy pontosan mi történt.
És akkor ezzel már vége is van ennek a Topps-féle X-Akták sorozatnak.
keildavid:
Ezer köszönet a Buck Rogers 6. részért! :worship: :worship:
Tényleg olyannak tűnt ez az első történet befejezése, hogy ez egy töltelék sztori. Mert ebbe most teljesen máson volt a hangsúly.
Bár az furcsa volt, hogy Buck Rogerst bíróság elé állították és nagyjából az derült ki, hogy öt évszázaddal ezelőtti időkben Buck nem tudta megakadályozni a génmintákkal megpakolt szondát.
Az autókázás jelenet vicces volt.
Galamb:
Én is köszönöm az újabb részt! Még mindig nagyon tetszik! :)
Gorgonita:
Köszi a Buck Rogers 6. részét! :worship:
Talán ha ő és Wilma is olyan szerelésben rohangálnának, mint a John Carter és Dejah Thoris nekik is lenne négy ongoing címük. Aranyos volt az utalás a matinéváltozat robotjaira, de a sok áltudományoskodó magyarázkodás helyett, hogy mi teszi a hőst, és mitől lehet hihető egy időutazás, én szívesebben venném, ha Twiki és Theo valójában is itt poénkodnának. (Az autókázás azért vicces volt nélkülük is.) De töltelékrésznek ez is elment, a folytatásban meg úgyis felpörögnek az események megint.
avenger:
Köszönöm a Warhammer Vér és Mennydörgés, ill. a Kárhozat hadjárat című TPB-ket! Érdekes volt a Vér és Mennydörgés kötet, hogy az orkok szempontjából mutatta be a háborút, Kárhozat hadjárat nekem még jobban tetszett. Nagyon kezdem megkedvelni a Warhammer univerzumát. A rajzokra megint csak azt tudom mondani, hogy nagyon jók. A kötetek végén lévő szószedet nagyon hasznos, a borítógaléria pedig nagyon szép.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése