HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
Wearwolfff:
Így van. A hajlandóság megvan. Majd meglátjuk. Bár a mostani jó sztorikat egy frissen indult oldal foglalta. (Vala és Daniel) Jelentkeztem ott beírónak rá, de a mai napig egy fordítást sem kaptam. Elképzelhető, hogy még az idén szemezek valamit a régebbiekből.
(heh. kéne már valami új képaláírás nekem.)
talgaby:
--- Idézetet írta: avenger - 2012. Március 21., 22:31:45 ---Várható további Csillagkapu honosítás?
--- Idézet vége ---
Nagyon ne reménykedj benne. De a hajlandóság megvan.
Cardas:
Üdv, köszönöm a Stargate: Aris Bosch füzetet. Nekem a sztori és a rajz is bejött, bár számomra elég megjósolható volt a vége O'Niel ujjának megvágása alapján. Ja, és az A Team megemlítés is tetszett: "Szeretem, mikor egy terv összejön" :D
avenger:
Köszönöm Wearwolfff-nak a Stargate Aris Bosch füzetet. A Stargate az egyik kedvenc sorozatom, így nagyon örültem ennek a képregénynek. A rajzok annyira nem jöttek be, a történet igen. Mindig is érdekelt, hogy mi lett Aris fejvadásszal, de szerintem ezzel a történettel nem zárták le. Mármint szerintem most is ott vagyunk ahol a Dead Switch c. storyban abbahagyták. Na, mindegy azért jó kis képregény volt. Várható további Csillagkapu honosítás?
Predash:
Nem, itt nem fog megjelenni a teljes valójában, viszont megismerheted az elég sötét szándékait, ráadásul tényleg nagyon jól betömi azt a lyukat, amely a 2. játék elején volt Shepard halála és a Lazarus program között.
(Ha a 2. rész futott a gépeden, a harmadik is fog.)
És köszönöm, hogy elolvastad! :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése