HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
Galamb:
Köszi a Robotzsaru újabb részét.
Kicsit mintha Murphy emberibb lenne, mint a filmben, ahol megfelelően keverték a gép ridegségét az emberi vonásokkkal. Nem rossz, csak még szokni kell.
Ez a robotháború is elég fura volt, hiányoltam a városvezetés jelenlétét, akik végr eldöntötték volna, hogy kinek van joga a rendfenntartáshoz.
Bejött, hogy egy Punk srác volt a civil áldozat, mert ilyen megjelenéssel képregényben eddig csak sablonos bűnözőket láttam. A rajzok jók voltak, egyszerűek, kellően realisztikussak, a szinezés is jó volt. :worship: :worship: :worship:
Wearwolfff:
Igen arra gondoltam én is. a Corridorra. De a régebbiek is vannak még szép számmal, úgyhogy több, mint valószínű, hogy még lesz StaGate valamikor. Csak még azt nem tudom, melyik.
zoli:
Üdv, a Star Trek világában medig élnek az emberek, :headscratch: mondjuk a 2300 -as években pl amikor a Voyager is játszódik . Azt tudjuk hogy a Vulkániak sokáig élnek,de......mivel most a huszonegyedik században is már kb valahol 75-80 év az amit megélhetnek az emberek ,igy akkor már a valoságban is talán 100 év fölött lesz az életkor ,hiszen most is ,és remélhetöleg akkor is majd növekszik majd az átlag életkor .Hát még a kitalált világokban. Tehát van-e erről valahol adat, vagyis az emberek életidejéröl a Star Trek univerzumban. ;) :worship:
keildavid:
--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Március 26., 15:23:15 ---Melyik? A hivatalos központi listán nyomát se látom StarGate-foglalásoknak.
--- Idézet vége ---
A Corridor Comics nevű honosítóoldalon(Kinglade oldalán), ott volt lefoglalva néhány StarGate képregény. Bár azóta semmi hír, hogy lesz-e.
talgaby:
Melyik? A hivatalos központi listán nyomát se látom StarGate-foglalásoknak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése