HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (24/175) > >>

glad:
Először is üdv mindenkinek, új vagyok itt és nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt! :) Több évtized után újra képregényeket olvasok, hála nektek.
Lenne egy kérdésem. Az Aranyvárossal kezdtem az olvasást, de látom van még folytatása. Ez folyamatában van vagy félbemaradt? Csak hogy nem várjam ha nincs folytatás.

A másik, hogy a főoldalon kerestétek a Természet csodái 7 részét. Fent van az nCore-on pdf-ben. Ebben a formátumban is jó?

avenger:
Köszönöm a Rendkívüli Úriemberek Szövetsége I. kötetét! Már nagyon sokat olvastam Moore és O'Neill művéről, de magát a képregényt csak most olvastam el először. Tényleg nagyon jó! A karakterek és maga a világ is jól kivannak dolgozva. Bekerült a kedvenceim közé, amit pedig nem sok képregényről lehet elmondani. (pl. ott van a szintén HZs-n lévő Red Son.)

Predash:
Sajnos most nagyon kevés időm lesz rá, és nem akarok senkit hitegetni vele. :) De jön majd valamikor, azt garantálom. :) És örülök, hogy tetszett. :)

oawio:
Végre Mass effect. Már gondoltam hogy rá kéne kérdezi ,hogy mikor jönn a következő, de hát nem kellet. :)
Jó volt megint csak hamar vége lett.Aszt meg nem gondoltam volna hogy tud egy szalári ilyen kemény lenni.
Biztos szteroidozik vagy valami. :D

Már úgy várom a folytatást!

Aldarion:

--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Április 12., 06:45:50 ---Hát nem a közeljövőben. Pláne, hogy a foglalóját kb. minden vitt cucca miatt nyaggatják itt, annyira jól beválasztott. :)

--- Idézet vége ---
Be, hála az égnek...  :badteeth: ami pedig a Mars hadurát illeti - igen jelenleg ezen a címen fut, mert tetszik a szó szerinti címfordítás, bár még nem kizárt, hogy a 3. regény magyar címe alapján csak a Mars ura lesz - dolgozom rajta. Eredetileg szerettem volna már idén belevágni, de ezt egyre kétségesebbnek érzem, viszont legfeljebb jövőre majdnem biztosan érkezik...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése