HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (23/175) > >>

Aldarion:
Valamikor az év folyamán jön a Fire and Honor című mini, azon felül másról egyelőre nem merek nyilatkozni.

Enkidu:
Esetleg idén már lehet számítani pár Warhammer 40K-s képregényre az oldalon?

avenger:
Köszönöm a Rendkívűli Úriemberek Szövetsége II. részét! Nekem ez jobban is tetszett, mint az első. Az eleje nagyon jól kezdődött, ki nem találtam volna, hogy a Marson játszódik. Moore nagyon profin oldja meg a különböző világok, univerzumok egybeolvasztását. Pont a minap néztem meg Dr. Moreau szigetét így amikor Miss Murray-ék találkoztak azzal a hibriddel rögtön az jutott róla eszembe és el is találtam. O'Neill rajzai is nagyon jól illenek a sztorihoz. Mr. Griffin árulásán meg se lepődtem, Mr. Hyde durván "elintézte".  Hogy mi az a H-142 nem találtam volna ki, viszont az ötlet nagyon tetszett, ahogy legyőzték az idegeneket.

glad:
Na igen, én se kedvelem a pdf-et így.
Köszi az infót, türelmesen várom.

talgaby:
A Természet csodáit azóta megkaptuk CBZ-ben, de köszönjük a felajánlást. (PDF amúgy nem lett volna jó, az a vadbarom, aki először kitalálta, hogy egy csak képekből álló PDF-et kreáljon, tarkón lövetést érdemelne. Egy mozsárágyúval.)
Aranyváros lesz. Nem tudom, mikor - tényleg lövésem sincs - de lesz. Van nyersanyagom (azt hiszem...), szóval valamikor le fogom fordítani, remélhetőleg jövő februárig. Ami azt is jelenti, hogy 2013 nyara előtt nagyon ne számíts rá.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése