HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Kingpin Kiadó

<< < (18/86) > >>

kaine:

--- Idézetet írta: Farek - 2011. Március 22., 14:04:48 ---Kaine, látom, csak nekimész a Birds of Prey-nek? Sok sikert hozzá!
--- Idézet vége ---
Teljes mellszélességgel!  :D Köszi!

--- Idézetet írta: Predash - 2011. Március 22., 17:21:26 ---De ha találok, akkor ott veszek. :)
--- Idézet vége ---
Köszi!  ;)

--- Idézetet írta: gabo - 2011. Március 23., 21:40:51 ---Ma megkaptam a megrendelt Polgárháború kötetemet. Nagyon gyors volt!!!! Hétfőn kértem meg Webshop-on, és már itt is van!  :worship: Végre beindul a CW, erre várok már, ki tudja mióta!!  :headscratch:
--- Idézet vége ---
Kedd reggel adtam fel, gyors a posta. :) Majd véleményezd, ha van kedved.  ;)

gabo:
Ma megkaptam a megrendelt Polgárháború kötetemet. Nagyon gyors volt!!!! Hétfőn kértem meg Webshop-on, és már itt is van!  :worship: Végre beindul a CW, erre várok már, ki tudja mióta!!  :headscratch:

Predash:

--- Idézetet írta: kaine - 2011. Március 22., 13:59:28 ---Az 576 beszüntette a képregények árusítását sajnos. Elvileg ma már nem találhatsz náluk semmit. Régebben jók voltak, ez igaz.
Ha a Librit választod az Alexandra helyett - bár szíved joga -, de inkább velem tolsz ki, mert az Alexandrától megkapom hamar a zsét, a Libritől meg csak valami fél éves késéssel, plusz ők pofátlanul nagy százalékot nyúlnak le (58% az övék a borítóárból), míg az Alexandra ebben sokkal normálisabb.

--- Idézet vége ---

Ezesetben fontolóra veszem. Csak itt az alexandrában nagyon egymásra hajigálják a képregényeket, nem egyszer volt már, hogy összevolt gyűrve jópár. Már amikor megtaláltam, hova tették... De ha találok, akkor ott veszek. :)

Farek:
Kaine, látom, csak nekimész a Birds of Prey-nek? Sok sikert hozzá!

kaine:
Az 576 beszüntette a képregények árusítását sajnos. Elvileg ma már nem találhatsz náluk semmit. Régebben jók voltak, ez igaz.
Ha a Librit választod az Alexandra helyett - bár szíved joga -, de inkább velem tolsz ki, mert az Alexandrától megkapom hamar a zsét, a Libritől meg csak valami fél éves késéssel, plusz ők pofátlanul nagy százalékot nyúlnak le (58% az övék a borítóárból), míg az Alexandra ebben sokkal normálisabb.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése