HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Kingpin Kiadó

<< < (82/86) > >>

regnar:

--- Idézet ---Nem tudom milyen alaposan olvastad el a hírt, de
--- Idézet vége ---

semennyire    csak szóltak, hogy van valami, én meg csak azt olvastam amit itt láttam..

Na látjátok így születnek a városi legendák...valaki félreért valamit, aztán elmondja másoknak akik szintén...
 Viszont a kérdésem még így is áll, mennyi is lesz, főleg, ha TPB.

Daredevil:
Nem tudom milyen alaposan olvastad el a  hírt, de
1. Tpb kiadás lesz
2. A könyvben mind a 3 cím jelen lesz
3. 3 havonta fog megjelenni.

A médiának való eljutatásról pedig: Marha jó ötlet. Itt kábé olyan lenne a reklám, mint a (elnézést a pédáért, de ez pont ideillik) Győzike shownak. Minél inkább szídni fogják a kötetet, annál több fog fogyni belőle.

regnar:
Be kell vallanom férfiasan, hogy Y-ból talán ha egy részt elolvastam... nem igazán fogott meg a dolog.
Prédikátort szemezgetem, de kissé kiesett, HB is hasonló soron volt eddig.
Viszont az biztos, hogy az első számokat megveszem, és utána majd eldől a dolog.
Kíváncsi leszek, hogy mennyibe fognak kerülni, mert ha egyszerre hozzák ki őket, bizony azza számolni kell, hogy nem sokan fognak kb 2000 pénzt virítani 3 füzetért, főleg karácsony előtt. De utána sem nagyon. Azért havi kb2000 már nem mindenki számára megfizethető (persze, ha feltételezzük, hogy többségben leszenk azok akik mint a 3-at veszik). Talán jobb lenne különböző hónapokban megjelentetni őket, mert így félő, hogy ....
Persze ne legyen igazam.

kaine:

--- Idézet ---Egyébként ez az egész olyan, mintha 1963 után az összes Vesztegzár a Grand Hotelben-t Meztelen diplomata címmel adnák ki.
--- Idézet vége ---
Jó példa, de nem elég jó.   Akkor jó lenne, ha a könyvnek "Vesztegzár a Grand Hotelben- A Meztelen Diplomata" lett volna a címe.  

Schmatzy:

--- Idézet ---De ha annyira úgyse fogott meg, akkor miért ilyen nagy baj?
--- Idézet vége ---
Mondtam, hogy meglepő módon.

--- Idézet ---De engem például sose zavart, hogy az Amazing Spider-Mannek Hihetetlen Pókember a címe.
--- Idézet vége ---
Mert az magyarra van fordítva, nem pedig egy másik angol cím. Egyébként ez az egész olyan, mintha 1963 után az összes Vesztegzár a Grand Hotelben-t Meztelen diplomata címmel adnák ki.

--- Idézet ---"HB az eredeti címe és kész"
--- Idézet vége ---
Szerintem igen. Ez az én saját kis nünükém (az egyik a sok közül).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése