HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Kingpin Kiadó

<< < (77/86) > >>

Gabe:
Ha nem lenne engedélyezés, akkor hogyan jelenne meg? Hiszen pl. áfát is kell utána fizetni, meg minden, így csak van valami... bár lehet hogy a tényleges tartalmat nem nézik, de ez kissé elképzelhetetlen lenne:

Most képzeld el, fogom magam, besétálok egy nyomdába, aztán nyomok párezer Mein Kampfot vagy hogyis írjákot, aztán elkezdem teríteni könyvesboltokban. Vagy Sátánista cuccokat, jogdíj befizetése nélküli dolgokat (pl. írodalmi műveket). Gyorsabban fékezne a házam előtt a yard, mint ha embert öltem volna.

De a Vertigo  nem hinném hogy betiltásra kerülne.

regnar:
Akkor a végén még megéljük, hogy suttyomban kapualjak sötétjében kell forgatni a füzetet, mert aki olvassa azt az inkvizíció megégeti?    
Én nem találom ennyire kritikusnak a helyzetet, ami tényleg veszélyes lehet az adott esetben az egyház tiltakozása, de ha nem szól nekik senki, akkor nem is fognak róla tudni.  
De most tényleg, van arra egyáltalán esély, hgy betiltsanak egy kiadványt.. én még nem hallottam ilyet.

Micho:

--- Idézet ---Nyilván van valami engedélyezési eljárás a hatóságok által. )
--- Idézet vége ---
kaine, ilyen volt? én nem tudom elképzelni, hogy megy ez, maximum úgy, hogy "mindent átengednek"  
hisz még egy nem megjelent kiadványt nem tudnak leellenőrizni.

kaine:

--- Idézet ---Ha azt vesszük, hogy miféle mocskos vicclapok vannak forgalomban jelenleg, akkor igencsak meglepődnék egy ilyen "light" dolog betiltásán.
--- Idézet vége ---
A mocskos dolgok már régóta "mehetnek", de a Preacher ahogy mondják "politikailag inkorrekt", továbbá antiszemita, plusz istengyalázásos és még sorolhatnám. Azon kívül, hogy "mocskos".      Szóval azért csak óvatosan: nem kevesen figyelmeztettek a lehetőségre.    Aztán egyszer csak volt-nincs Vertigonk.  

Daredevil:
Én is. Mindenesetre Fecónak tegyetek félre egy pé'dányt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése