HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Kingpin Kiadó

<< < (76/86) > >>

pubbancs:
Izéé..szóval én már várom nagyon ezt a kötetet, de tényleg csak könyvesboltokban lesz mindig elérhető???  
Amúgy meg ez  volt életem első hozzászólása  

Schmatzy:

--- Idézet ---biztosan mindeki találna még egy Donald kacsában is olyat, amely számára, vagy más számára inkorrekt
--- Idézet vége ---
Miért csak fehér kacsák szerepelnek benne?

regnar:

--- Idézet ---politikailag inkorekt.
--- Idézet vége ---

De kinek is a számára? Igazából nem értem a kifejezést ebben a helyzetben. Ezt a kifejezést rá lehetne húzni szinte minden kiadványra valamilyen úton módon, biztosan mindeki találna még egy Donald kacsában is olyat, amely számára, vagy más számára inkorrekt, ha iszonyatos módon találni akar.
Amúgy hihetetlen, hogy egy képregénnyel kapcsolatban nem arról beszélünk, hogy vajon milyen minőségű lesz a papír, elő lehet-e rendelni stb.. hanem arról, hogy teszeni fog-e néhány embernek, akiket nem is ismerünk és semmi közük a képregények világához    Persze értem az okokat, de akkor is  
A Da Vinci kód "botránya" azért nem volt olyan hangos itt nálunk.

Schmatzy:
Most jut eszembe kaine, ismered a Kingpin című játékot? Netán hatással volt a kiadó nevének megválasztásában?

Punkológus:
Szerintem sem, bár van benne valami abban a két szóban, amit kaine mondott: politikailag inkorekt. Szerintem csak lenne egy olyan botrány, mint a Da Vinci Kód-nál. Az meg csak használ az eladásnak. Ha például nyilvánosan máglyát raknának belőle, akkor legalább elöbb meg kéne venniük.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése