HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Kingpin Kiadó
Spuri:
Kaine!
nekem volna egy gyakorlati kérdésem. A jogokat nyílván a kiadótól vetted meg. De kivel vetted fel ott a kapcsolatot? Vagy illegásil lap lesz? (ha igen ne írj választ, nem kell elárulni senkinek
kaine:
--- Idézet ---oké... van már ISBN száma?
--- Idézet vége ---
Van.
--- Idézet ---mindegyik történet borítója belekerül? nekem tetszene, hogy az egyiké fejjel lefele lenne a hátlapon, mint a Pókember 100 hátulja. bár azt sose értettem, miért pont az a borítókép volt rajta
--- Idézet vége ---
Nos, azért az, mert az a sztori már megjelent előtte a képregényben és az volt meg angolul.
A hátoldalon nem lesz borító, oda tartalom kerül. Különben az első számba például nem férnek bele borítók. Pont 96 oldal a 3 sztori. De később se biztos, hogy lesz. Csak várható.
--- Idézet ---Mi alapján született az a döntés, hogy a Prédikátor-ból először ne az első szám menjen le, hanem azeredet-sztori, azzal a vén banyával.
--- Idézet vége ---
Ez több hatás eredménye, több oka volt. Nem szeretném leírni, majd egyszer egy börzén elárulom neked.
Punkológus:
Mi alapján született az a döntés, hogy a Prédikátor-ból először ne az első szám menjen le, hanem azeredet-sztori, azzal a vén banyával. Nekem végül is mindegy, a Prédikátor, akkor is Prédikátor marad, csak érdekel.
Micho:
--- Idézet ---Akkor hát visszatérhetünk a Vertigora!
--- Idézet vége ---
oké... van már ISBN száma?
+++
mindegyik történet borítója belekerül? nekem tetszene, hogy az egyiké fejjel lefele lenne a hátlapon, mint a Pókember 100 hátulja. bár azt sose értettem, miért pont az a borítókép volt rajta
kaine:
Akkor hát visszatérhetünk a Vertigora!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése