HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Kingpin Kiadó

<< < (57/86) > >>

kaine:
Köszönöm az ismertetőt, véleményt és nagyon örülök, hogy így tetszik.  
Remélem másoknak is elnyeri majd ennyire a tetszését.  

Zerit:
csak a vicc kedveert, olyan valasztasi lehetoseg nincs, hogy egyik sem, vagy mindegyik tetszik  hogy a tobbi kombinaciorol ne is irjak

Micho:
Nah, most már Kecskeméten is van a Vertigo-ból példány, alighanem a legelső    

, a beírás úgyszintén... érdekes volt nyomtatva látni az astro betűtípust (Constantine).  a szaga pedig fenomenális  
Tomi szépen (hasznosan) kitöltötte az összes kevéske maradék helyet ismertetőkkel, a hátsó borító is nagyon szép lett, ezért szkenneltem be azt is... szóval igazi "felnőtt" kiadvány, mentes minden gyermekbetegségtől, én legalábbis nem találkoztam nyomdahibával, leszámítva azt a néhány helyet, ahol nagyon kicsit átütnek az oldalak, de tényleg nem vészes.
arra leszek a legjobban kíváncsi, hogy a netes közönségen kívül, a "szűz" olvasók körében milyen fogadtatásban lesz része... és remélem, hogy ezt a megjelenések gyakoriságából le fogjuk tudni szűrni (én nagyon támogatnám, ha idővel kéthavivá válhatna)     mégegyszer gratula a csapatnak.

+++
ha akarjátok, pontozhatjuk a kiadványt úgy egészében nézve.
nálam:

5/5

(a beépített szavazás a történetekre vonatkozik)

kaine:
Mától már van internetes rendelés is. Nem tudom a Trillianból lehet-e rendelni neten (de gyanítom igen), de ha nem, Vladitól biztosan lehet és már nála is ott van az első adag.
Ma szórtam szét, már van az Alexandránál is (raktáron).

dancsi:
-kaine- internetes rendeles mikortol lesz?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése