HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Kingpin Kiadó
elwood:
--- Idézetet írta: trougal ---A csudába is ! Hányan vagyunk ,akik mivel komoly nyelvi korlátokkal rendekeznek ,nem is hallottunk Vertgo könyvekről .
--- Idézet vége ---
OFF: De erre én is kiváncsi vagyok. Hányan lehetnek/lehettek, akik érdeklődnek a téma után, és nem hallottak ezekről. És milyen arányú a képregényolvasók nyelvismeretének hiánya. Hiszen felnőtt már egypár generáció, akik már az általánostól tanultak angolul. Ami persze nem jelenti, hogy tudnak is, de mégis. Szóval az egyik kérpregényfesztiválon frankón fogok készíteni egy szociológiai felmérést...
trougal:
A csudába is ! Hányan vagyunk ,akik mivel komoly nyelvi korlátokkal rendekeznek ,nem is hallottunk Vertgo könyvekről . Az hogy magyarul is kiadják egy szép vállalkozás . Bárcsak a megtértek száma felérne ahhoz a lelkesedéshez, amivel én vártam a 2. sz. után a folytatásokat . Tuti , hogy piacképes lenne a Vertigó ! Az én Zórádon nevelkedett izlésemnek is idegen volt az első szám , aztán kezdtem ráérezni . Ha csak ennyi volt már megérte ! De én lankadatlan hiszek a képregény jövőjében . Fogok még Prédikátort forgatni ! Na nem mintha az Y-ra nem hajtanék !
Nitro:
Kár érte.
kaine:
Sajnos hiába a szurkolás, nagyon nem úgy áll a dolog, hogy szép jövőt láthassak benne.
trougal:
Nagyon erősen szurkolok ennek a kezdeményezésnek! Bárcsák családapák és családanyák olvasnák otthon a hülye tv sorozatok helyett, vagy mellett! Szvsz már az is siker lenne , ha a Prédikátor megérne legalább 5 gyűjteményes számot.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése