Nekem marhára tetszik ez a kedvezmény, és ha sikerülne kijutnom a börzére, akkor tuti vétel lenne (de sajna nem fog). Én most jutottam odáig, hogy be kéne szerezni a vertigókat (és akkor kiférne melléjük az első körben a kedvezményből még a BA is illetve: az elúszott lehetőséget látva...)
Ütni fogtok, de: eleinte abszúlút külső szemlélődőként nem fogtak meg a sztorik, és bevallom, online is csak pár oldalt láttam a preacherből, tehát tényleg csak a fórumokon, meg itt-ott olvastam róluk, és nem éppen túl sokat. Az így kialakult koraikép meg nem fogott meg túlzottan, (y: kihal az összes férfi (majdnem), és csak nők maradnak? bahh, százszor elkoptatott sci-fi téma már..., a preacher pár oldal online megnézése meg balszerencsés módon nem volt a legsikeresebb, úgyanis pont néhány "bicskanyitogató" oldalba sikerült belenyúlni, de azt is úgy, hogy mit sem tudtam a "prédikátor-kultuszról" Nekem felkészületlenül finoman szólva is erős volt...) aztán lassacskán sikerült néhány info morzsát összeszedni, és most már határozottan felkeltette az érdeklődésemet*. De így a neten körülnézve, és még mindig külső érdeklődőként szemlélve a vertigót, azthiszem engem pont a hellblazer érdekelne a leginkább. Arról még régebben olvastam egy marha jó cikket - mondjuk nem pont a vertigó vonatkozásában, de az alapján kegyetlenül megtetszett (azt hozzátenném ehhez, hogy a képregénnyel való találkozás az még nem jött össze).
Egy ártatlan kérdés, egy olyantól, aki mit sem tud a hellblazer-y-preacher szentháromságról: miért szidja mindenki a hellblazert? Ennyire rossz volna? (mármint a vertigókban levő részekre gondolok)
*: nameg időközben sikerült megedződnöm a transmetron, így már a prédikátor is jöhet