HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Kingpin Kiadó
Farek:
Kaine, te tudsz róla, hogy valahol szerepelt-e már magyarul a Melter nevű karakter? Mert most belefutottam egy fordításnál, és tudom, hogy az Olvasztár már foglalt.
Predash:
Hát nemtudom. A HUSH is hónapokig állt az egyetlen könyvesboltban ahol kapni lehetett...Kevés embert ismerek aki itt kérpegényes, inkább itt az anime mozgolódok jobban.
ON.
talgaby:
Először is: Igen, kaine megismétli a fesztiválon, legalábbis két helyen is azt mondta.
Predash, te meg nem tudsz senkit se megbízni a bevásárlással a környezetedből, aki elmegy a fesztre? Csak akad egy nyíregyházi képregényes vhol...
Predash:
Na basszus, a fesztre se tudok elmenni.
Így még vár rám 3 Vertigo megvétele, bár netről egy ezressel olcsóbban lehet megrendelni.
(Meg még a Batman: TERROR, Pókember: VENOM, Bosszú Angyalai: KÁOSZ.... jajj de kurva sok pénz )
Kozi:
Hali! Feszten is ugyanezekkel az akciós árakkal lehet majd beszerezni a Vertigokat? Mert sajna csak A Bosszú Angyalai fért már csak bele a Kingpintől, pedig az első 2 Vertigot is meg akartam venni, de pénzem már nem volt rá. Ezért remélem fesztiválon is ilyen jó kis akciókkal fogtok megjelenni, mert akkor vásárolok ezerrel
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése