HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Kingpin Kiadó

<< < (22/86) > >>

zozi56:
A Kingpin fórumán már sokat találgattunk, mi lehet a negyedik kötet, de még nem sikerült rájönnünk, kaine meg nem mondja el. :) Idén szerintem nem lesz World War Hulk. Jól tudod, a Polgárháború után van.

gabo:
Tudja valaki, hogy az idei 4-dik Kingpin kötet mi lesz?? A World War Hulk főmini is ki lesz adva?? Ha jól tudom az a Polgárháború után játszódik.

kaine:
Ja, a "Jók leszünk" az marha nagy volt!  ;D

zozi56:

--- Idézetet írta: kaine - 2010. December 25., 21:37:38 ---
--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. December 23., 13:46:46 ---Én épp a napokban kezdtem olvasni, ritkán szoktam vicces sztorikat olvasni, de ezen pár helyen felnevettem. :)
--- Idézet vége ---
Na! Hol történt?  :D

--- Idézet vége ---
Például a Hulkosban a "Jók leszünk! Nézd!" utáni panelen. :) Vagy mikor Kraven kijött a börtönből, és hogy megismerje a híreket, betört egy újság archívumába (bár ezt eredetileg nem vicces jelenetnek szánták). Aztán ugyanebben a sztoriban volt két szóvicc, ami tetszett. A történet második felét nem olvastam még, mert most nincs nálam a kötet.

kaine:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. December 23., 13:46:46 ---Én épp a napokban kezdtem olvasni, ritkán szoktam vicces sztorikat olvasni, de ezen pár helyen felnevettem. :)
--- Idézet vége ---
Na! Hol történt?  :D

--- Idézetet írta: Jason Todd - 2010. December 23., 13:20:29 ---A Marvel Extra nagyon jól sikerült kiadvány lett!Remélem Kaine folytatja.
--- Idézet vége ---
Én is nagyon remélem.  :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése