Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1367681 alkalommal)

0 Felhasználó és 20 vendég van a témában

Nem elérhető FZoli

• Pókember
  • Nem: Férfi
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #4860 Dátum: 2009. Július 26., 18:50:58 »
Nekem is hasonló a tippem, de a végső szót úgyis az író mondja ki.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4859 Dátum: 2009. Július 26., 11:32:22 »
Hát bizony, erre mondják azt, hogy jó kérdés... nem tudom...  Én inkább arra tippelnék, hogy a Blackest Night időben később játszódik, de ez sem tuti. Talán majd johns később megmagyarázza, ha akarja...

Nem elérhető FZoli

• Pókember
« Válasz #4858 Dátum: 2009. Július 26., 00:09:18 »
Blackest Nightot újra átlapozva merült fel bennem egy kérdés, amit az állandó DC olvasók talán meg tudnak válaszolni. Mi a búbánatot keres Superman a Földön? Elég nagy dirrel-durral volt beharangozva, hogy ő biza most 1 évig "külföldön" lesz (azt a számot pont olvastam mikor búcsúzkodik és elmegy), erre ott feszít a kosztümjében a BC borítóján, civilben meg az öreg Kent sírjánál látni. Időben más a sztorik elhelyezkedése vagy Clark hazaugrott?

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4857 Dátum: 2009. Július 25., 18:24:41 »
Az a gonosz én nagyon, de nagyon szét fogja rúgni a következő börzén a segged...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4856 Dátum: 2009. Július 25., 18:08:51 »
Ez igaz. Akkor megint Loeb volt a figyelmetlen.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4855 Dátum: 2009. Július 25., 18:07:14 »
Dr samson gonosz énje rövid hajú, láttam a börzén.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4854 Dátum: 2009. Július 25., 17:54:37 »
Én is pont most írtam a Spidertomra a képregényről. Valóban nem volt rossz, de annyira nem volt egy nagy szám sem. Én is vártam, hogy akkor most ugyan ki is a Vörös Hulk. Az első történetet direkt kétszer is elolvastam, gondolva, hogy elsőre biztos átsiklottam felette. De akkor ezek szerint egy senki.  
Ami viszont kiakasztott, hogy mi ez a hülyeség Dr Samson gonosz énjével. Lehet, hogy én maradtam le valamiről, de eddig tudtommal ilyen nem volt, és hülyeségnek érzem. Viszont legalább a gonosz énjének hosszú a haja. Lehet, hogy eddig is a gonosz énjét láttuk mindenhol?  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4853 Dátum: 2009. Július 25., 11:15:11 »
Na, meg volt a The Incredible Hulk 600. száma és akárki, akármit is mond, nem volt rossz. Mondjuk az továbbra sem derült ki, hogy pontosan ki is a Vörös Hulk (vagy csak én voltam figyelmetlen), de amúgy nekem bejött a sztori. Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy Bruce most meddig nem lesz a Hulk, ezt azért már eljátszották egyszer-kétszer és a végén mindig újra Hulk lett belőle...  Ja és szerintem írok Loeb-nek, hogy a SHIELD már hónapom óta nem létezik...  
A második, stan Lee-s sztori is kifejezetten jó volt, főleg a vége. Galactus szövegén jót nevettem. ellenben a She-Hulk, na ettől a minije alapján többet vártam volna, de nekem sem a sztori, sem a rajzok nem jöttek be...  Na, a lényeg, hogy nem lett ez rossz, összességében egy 10/7-es és meg is hozta a kedvemet, szóval megyek is Hulkot fordítani ebédig...

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4852 Dátum: 2009. Július 21., 21:38:32 »
Hűha! Akkor le is adom a rendelést!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 21., 21:38:46 írta Farek »
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4851 Dátum: 2009. Július 21., 21:06:44 »
Az nem az, te tudatlan. Hanem az Anal Crisis.    

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4850 Dátum: 2009. Július 21., 20:15:54 »
Idézetet írta: dr samson
Na, végre kijöttek a DC októberi megjelenési tervei és az AC 03. száma nagyon jónak ígérkezik!

Nem értem. Mióta adja ki a DC az Amerika Capitányt???    
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 21., 20:16:14 írta Farek »
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4849 Dátum: 2009. Július 21., 19:35:17 »
Na, végre kijöttek a DC októberi megjelenési tervei és az AC 03. száma nagyon jónak ígérkezik! Superboy Lex ellen nyomul majd és ehhez kéri Robin segítségét, de rájön, hogy a srác olyasmit titkol előle, ami nem fog neki tetszeni... piszkosul kíváncsi vagyok, hogy megtudja-e, hogy Tim újra akarta őt klónozni, vagy hogy kicsit vigasztalta az asszonyt, amíg halott volt...  

Ja és holnap elvileg megjelenik végre a Legion of 3 Worlds befejező része is! Már alig várom!   Aztán jöhet augusztusban az AC első száma!

Nem elérhető FZoli

• Pókember
« Válasz #4848 Dátum: 2009. Július 19., 19:15:03 »
Jogos  Asszem a Blackest Nightot Dante Poklához hasonlóan fogom olvasni. Csak ennél a jegyzetek helyett a ti leírásaitokat lapozom fel
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 19., 19:15:18 írta FZoli »

Nem elérhető -BuB

• Indiana Jones
  • *
    • http://www.newgen.hu
« Válasz #4847 Dátum: 2009. Július 18., 22:54:43 »
Ezért kezdtünk bele a NewGenen a Dc Hősök-Gonoszok leírásába.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 18., 22:55:38 írta -BuB »
http://www.newgen.hu
SO SAY WE ALL!

Nem elérhető FZoli

• Pókember
« Válasz #4846 Dátum: 2009. Július 17., 20:49:44 »
A sok dicséret hatására én is elolvastam a Blackest Night első számát. Bár a főbb szereplőkön kívül alig ismerem az itteni hősöket és gonosztevőket, az bőven lejött, hogy a DC univerzum nagy gázban van.  Valószínűleg a folytatást is el fogom olvasni, mert ígéretesnek tűnik a sztori. (Ted Kord sírjánál az Fekete Kanári?)

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #4845 Dátum: 2009. Július 16., 19:46:02 »
Meg merem kockáztatni, hogy a Titans #15 volt a sorozat eddigi legjobb száma.  A borító persze csalókás, de kijárt már legalább egy füzet Tempest-nek. Én személy szerint nagyon kedvelem a karaktert és persze Aquaman-t is. A rajzok egyszerűen gyönyörűek. Jó volt olvasni, különösen Garth és Dick párbeszédét. Remek felvezető szám volt ez. Azt kaptam tőle, amit vártam.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4844 Dátum: 2009. Július 16., 18:42:01 »
A Tales-t én még nem olvastam, de nekem aTitans nem igazán jött be...  A GL 43. számához meg annyit, hogy én egy 16-os karikát minimum rányomtam volna, mert azért amikor Black Hand kilocsantotta a saját agyát, az durva volt...  

Viszont elolvastam az új Action Comics-ot, ami szokás szerint jó lett. Plusz a borító miatt az új Superman/Batman-t is. Hát, ha elvonatkoztatok attól, hogy egy elég gyenge másolata a Superboy/Robin sztoriknak és hogy tele van logikai bakikkal, akkor nem is volt rossz...

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #4843 Dátum: 2009. Július 16., 18:33:12 »
Kemény sztori lesz ez a Blackest Night. Más megvilágításba helyezi majd a (DCU) szuperhős képregényeket. Arra azonban nem számítottam, hogy Johns már az elején elintézi az egyik feltámasztott karakterét. Még az első szám és a Green Lantern #43 megjelenése előtt újra olvastam Johns korábbi Zöld Lámpás történeteit csupán a hangulat kedvéért. Black Hand sokkal kegyetlenebb, sötétebb lesz, mint korábban. Csak nehogy Shakespeare-t játszon Bruce koponyájával. A Titans #15 is nagyon jó volt. Már most sajnálom, hogy JT Krul csak erre a számra és annak folytatására került a Titánokhoz. A Tales of the Corps kapcsán egyedül az Indigo-s rész tetszett, a többi valahogy nemigazán.

Nem elérhető -BuB

• Indiana Jones
  • *
    • http://www.newgen.hu
« Válasz #4842 Dátum: 2009. Július 16., 16:54:08 »
Tényleg jó volt, bár nekem az eleje kicsit lassú volt, de persze felvezetés.
  De a vége ütött, [span style=\'color:#000000;background:#000000\']a két karaktert sajnáltam viszont.  [/span]
http://www.newgen.hu
SO SAY WE ALL!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4841 Dátum: 2009. Július 16., 11:11:38 »
Na, elolvastam a Blackest Nigth első részét és még nem nagyon tértem magamhoz... ez az egész már kb most sokkal jobb, mint a komplett Secret Invasion volt! Pedig én azt is szerettem tavaly, de Johns csak ezzel az első résszel simán köröket ver Bendisre! Ez valami zseniális! Már alig várom a második részt és el is döntötem, hogy az Adventures  Comics-al együtt ezt is berendelem majd magamnak hónapról hónapra az USA-ból. Lehet, hogy emiatt minden hónapban egy hétig száraz kenyeret kell enem, hogy legyen pénzem rá, de ez piszkosul kel nekem...

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4840 Dátum: 2009. Július 10., 10:12:29 »
Szégyellem bevallani, de az X-Men Forever 3 nagyon bejött  (Mármint a sztori és egy-két jelenet, mert a párbeszédek rémesen barokkosak.)

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4839 Dátum: 2009. Július 09., 09:59:46 »
Olvass inkább Rozsomákot. Bármelyik Marvel képregényben!

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #4838 Dátum: 2009. Július 09., 00:10:45 »
Ahh, jó lesz az Adventures.

Katt a képre!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4837 Dátum: 2009. Július 08., 23:59:12 »
Marvel Knights Spider-Mant érdemes (az első évet kiadta a Kingpin is), abból lett a Sensational v2. A Friendly Neighbourhood is nagyon jó, csak ahhoz előtte olvasd el a Spider-Man/Black Cat minit (azt meg a Semic adta ki). Az Amazinget elég az Othertől, és azt is csak azért, hogy értsd, mik történtek mint fontos események Peterrel. A három sorozatnak amúgy látványosan és néha zavaróan nincs köze egymáshoz, arra készülj.
De ha hajlandó vagy visszább menni, akkor nagyon jó sorozat volt az Untold Tales (Busiek írta, naná!) és a Spectacular v2 is.

Vagy hagyd a fenébe, és olvass Marvel Adventures Spider-Mant. Az leglaább nem zavaró, és jó is.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #4836 Dátum: 2009. Július 08., 22:49:15 »
Hülye kérdés:
A Pókember történésekbe honnantól érdemes becsatlakozni? Csak mert nemtudom, hogy Sensational Spider-Mant, Friendly Neighbour Spider-Mant, Spectacular Spider-Mant, Peter Parker Spider-Mant, Amazing Spider-Mant, vagy nem is tudom még milyen Spider-Mant kezdjem el.
Lehetőleg azért viszonylag új, pár éves történésekre gondoltam.

Katt a képre!

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4835 Dátum: 2009. Július 06., 13:58:08 »
Nem mintha nyavalyogni akarnék, de az Avengers - Invaders 12 részes rétestészta is nyugodtan pályázhatna a "Valaha volt legfölöslegesebb, legérdektelenebb szupercrossover" címére. (Négy részben talán még izgalmas is lett volna.)

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4834 Dátum: 2009. Július 03., 19:58:48 »
Idézetet írta: talgaby
És igen, az eddig egész jó Millar-Hitsh szakaszt a szerkesztő remek húzása (a legutóbbi számot nem Milalr és Hitch csinálta, hanem az ő félkész munkájukat kiadták két tökismeretlen valakinek, akik összeférceltek belőle egy nagy rakás fost) egyetlen szám alatt a kukába vágta.

Szerintem a skót sztori óta piszkosul vérszegény az F4, az utóbb időben számonként háromoldalnyi történet volt elhúzva 22-re, össze-vissza kaszabolták a Marvel-univerzumot (egy névtelen csaj összehegeszt egy robotot, ami Sentry-stül lenyomja a szuperhősöket, akik ráadásul hirtelen mind nagy haverok lesznek, mi?), a Doom tanárai-sztori meg annyira elnyújtott és unalmas lett, hogy ihaj (nem beszélve arról, hogy Latveriában abszolút ellentmondó dolgok történnek: egyszer balhéznak ott az Angyalok, az F4-ben rögtön utána már gyönyörűen feldíszítve várja ott Fátum a tanárait, aztán elpusztul minden, de közben ott vannak az asgardiak is a Thor-ban...). Én már csak fásultan vártam, hogy történjen valami. Az eddigi szenvedéshez képest ez a szám még jobb is volt.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4833 Dátum: 2009. Július 03., 18:51:15 »
A fantáziámmal nincs semmi gond, elég sok részt láttam az L-ből...  

Az előzeteseket köszi! Ezeket eddig még nem láttam, de nagyon bejönnek! Olyan tipikus Superboyos hangulata van a dolgonak! Bár a rajzok még kicsit furák, de majd csak megszokom őket. Már alig bírom ki ezt az egy hónapot...

Szerk: azért Geoff Johns se semmi, konkrétan már a saját fórumán reklámozza az Adventures Comicsot, mondván tudja, hogy sok pénz kell majd a Blackest Night-ra, de azért hagyjunk az AC-ra is...  Hát én tuti hagyok és addig meg is rendelem majd a 00. számot.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 03., 19:01:50 írta dr samson »

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #4832 Dátum: 2009. Július 03., 18:41:23 »
Bizonyára nem elég piszkos a fantáziád.  Nekem például nagyon bejön Batwoman.  Ellenben ez a Red Robin... maximum az Adventure Comics oldalain... A DC blogján egyébként van egy előzetes az első számról, ha netán érdekel.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4831 Dátum: 2009. Július 03., 18:22:14 »
Idézet
Az új Detective Comics-t egy élmény volt olvasni. Szerintem olvass bele, csalódni biztosan nem fogsz.
Elolvastam... és csalódtam. Én ezt tuti nem fogom olvasni. Engem egy lezbikus pszichopata kalandjai nem érdekelnek. Maradok a Red Robinnál és a Batman and Robinnál.