Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1369492 alkalommal)

0 Felhasználó és 29 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #4770 Dátum: 2009. Június 15., 19:34:55 »
A R.I.P. úgy néz ki, hogy onnantól, hogy Morrison a címhez érkezett, kihagyás nélkül kell mindent (azt is, amit nem ő írt, mert az legalább tényleg jó), majd a DetComon a Heart of Hush (ez olyan Batman #670 környéke amúgy), aztán a R.I.P. Az pedig...
Hááááát...
Az első kb. három száma után jön az összes Robin és Nightwing egy húzóra, az Outsiders az #677-680 környékén megy. Majd utána végig a Batman egészen #683-ig, aztán a komplett Final Crisis. A Last Rites már eléggé sorrendfüggetlen. Utána meg jön a Battle for the Cowl, aminél vigyázni kell, mert a főmini első száma után játszódik az egyrészesek legtöbbje, majd jön az utolsó két szám. És ezzel már szinten is van az ember.
Ja, és van egy kétrészes is, a Whatever... ez mindentől független, cserébe viszont valószínűleg az év története.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4768 Dátum: 2009. Június 15., 19:18:42 »
Miután én csak a Robin és Nightwing cuccokat olvastam, ezért passz...  

Egyébként Inner Circle: a Batmannel kapcsolatban teljesen iagazd van, nekem is hasonló érzéseim voltak ma délután, mikor olvastam. De a legjobb akkor is Millar féle F4-én. A mostani szám közben már majdnem sírtam a fájdalomtól...

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #4766 Dátum: 2009. Június 15., 19:01:12 »
Meg tudja mondani valaki hogy ezek után mi, merre hogy hánykor következik? Batman RIP-ről van szó.

Pre-R.I.P.
Batman #667-669
Batman #672-675
R.I.P.
Batman #676-681
Last Rites
Batman #682-683
Final Crisis #6-7
Tie-ins
Detective Comics #846-850 "Heart of Hush"
Nightwing #147-150
Robin #175-176
Batman and the Outsiders #11-13
Last Rites
Batman #684-685
Detective Comics #851-852
Nightwing #151-153
Robin #183

Katt a képre!

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4765 Dátum: 2009. Június 15., 08:41:08 »
Nem tudom, milyen faj, de nem is érdekes, itt a cselekmény a csapaton belül zajlik, a külső események csak statisztálnak hozzá :-)
Közben elolvastam a Batman legújabb részét, és kissé "You gotta be kidding me!!!" érzésem van. Jól értem, hogy miután a Marvel az egyik legnagyobb, legnépszerűbb, ikonikus hősét, akinek nincsenek szuperképességei, váratlanul megölte, és hosszas, remekül megírt cselekmény után a régebben röhejszámba menő, de időközben penge önálló szereplővé fejlesztett ex-sidekick-je átvette a helyét, a DC brilliáns újító ötlettől vezérelve az egyik legnagyobb, legnépszerűbb, ikonikus hősét, akinek nincsenek szuperképességei, nagyon is előre látható módon megölte, és rövid, kérdésesen megírt cselekmény után a régebben röhejszámba menő, de időközben penge önálló szereplővé fejlesztett ex-sidekick-je most átveszi a helyét?
MARGIT, NOOORMÁLIS???

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4764 Dátum: 2009. Június 12., 10:14:34 »
A Dark Avengerstől én nagyon is sokat vártam (Deodato, Bendis, Sentry), és nem kellett csalódnom benne, eddig nagyon jó a történet. Az invázió meg... Az milyen faj? Nekem csak az első Ultimate Avengers rajzfilmből rémlenek, ott voltak hasonló űrhajók.
"I'm so meta, even this acronym"

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4763 Dátum: 2009. Június 12., 08:22:50 »
Hogy ne csak panaszkodjak: a Dark Avengerstől egyáltalán semmit sem vártam, viszont ez a rész sem volt rossz. A Ghostbusters-kiszólás különösen tetszett, ahhoz meg nem kell kommentár, hogy Célpont fogat mos :-) Ja és a sztori is jó, leszámítva az idétlen inváziót, amiről Norman a tévéből értesül.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4762 Dátum: 2009. Június 11., 21:30:07 »
Hát, a Batmant én még nem olvastam, de azt láthatod, hogy a Red Robinban nagyon egyet értünk. Sajnálom, hogy a régi jófajta Robin sorozatot lelőttök, főleg, hogy most kezdtem el jobban megismerkedni vele, nem utolsó sorban annak köszönhetően, hogy az év elején sikerült jutányos áron hozzájutnom egy félszázas csomaghoz belőle és nagyon megérte az a vásár...  

Ja és csak, hogy irigykedjetek, megjött a Who is Wonder Woman HC-m, holnap kapom kézhez!

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #4761 Dátum: 2009. Június 11., 19:55:22 »
Idézetet írta: dr samson
Nana, ilyeneket ne mondjunk, mert bannollak a fórumról!
Pedig nem ártana a Tini Titánoknak sem egy-két hónap szünet...  

Az új Batman and Robin széria sikeres debütálása után csak sikerült két közepesnek mondható képregénybe is belefutni. Igaz a Batman cím kapcsán még mindig él bennem a remény (noha Judd Winick írja), de ez a Red Robin valahogy nem jön be. Az még hagyjál, hogy Chris Yost a múltban él, és Csehszlovákiát reklámozza az első számban, na de így kifordítani egy stabilnak mondható karaktert... De legalább Damian-t remekül eltalálta.  Ami a másik alkotást illeti, jó volna, ha végre az új Batman kerülne a középpontba, nem pedig az, hogy Dick állandóan Alfred vállán sír. "Még nem voltam kész Alfred... Nem voltam kész Bruce elvesztésére." Winick pedig igazán belenézhetett volna a Batman R.I.P. utolsó számába. Gondolok itt arra, amikor Dick a kezében tartja Batman palástját. Superman és Wonder Woman vendégszereplése fölösleges volt, akárcsak ez a szám. Noha értem én, hogy Winick meg akarta mutatni azt a büdös sajtot, amit épp Tony Daniel énekelt ki a szájából. Gyanítom emiatt nem dolgoznak együtt a Batman sorozaton. Hiába mondogatja Dan apó, hogy Daniel-re ráfér egy kis pihenő.

Kellemes meglepetés volt azonban a JSA vs. Kobra első száma. Az Eric Trautmann - Don Kramer páros képregénye egész érdekesnek tűnik, és a Villám újjászületésének 3. része is sokkal jobb volt, mint az első kettő.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 11., 19:56:21 írta Jolly Jack »

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
« Válasz #4760 Dátum: 2009. Június 11., 17:09:22 »
Nekem tetszett a Red Robin, szerintem nagyon eltaláltak valamit a képregénybe. Az elején az az önmarcangoló/ bűnmarcangoló helyzet amit felrázz a látogatás. Meg a vége fele mikor ül egy helybe és gondolatai közt kisüti, hogy Bruce Wayne mégse halt meg  ( szerintem ez hasonlít arra a jelenetre amikor még anno felfedezte, hogy Batman, Bruce...

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4759 Dátum: 2009. Június 11., 16:35:59 »
Na, meg volt a Red Robin. Nem rossz, de szerintem nagyon elszúrták Tim karakterét ezzel a sorozattal...  Mellesleg kíváncsi lennék, hogy a Csehszlovákiás oldalak csak múltbéli visszautalások, vagy tényleg ennyire hülyék az USA-ban az emberek...  Ja és ez a Damien gyerek egyre irritálóbb...

Ja és véget ért a Storming Paradise is. Hát, nem ilyen befejezésre számítottam, nekem nagyon úgy tűnt, hogy a több mint fél éves csúszás után most nagyon gyorsan be akarták fejezni a minit és így sajnos ez egy kicsit a minőség rovására ment...  

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4758 Dátum: 2009. Június 11., 15:54:06 »
Idézetet írta: Sepi
Én a legjobban a Dark Lockjaw sorozatra várnék.

Állítólag már készül, a címe a következő lesz: "Dark Bark"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4757 Dátum: 2009. Június 11., 15:09:11 »
Most komolyan lesz neki is külön minije? Remek... a Marvel már nem tudja, hogy hová süllyedjen lejjebb...

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
« Válasz #4756 Dátum: 2009. Június 11., 15:05:43 »
Dark venom? --> négy oldalas képeken csurgatja a nyálát és néha bezabál egy skrullt? Királyság :D:D:D:D:D

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4755 Dátum: 2009. Június 11., 12:39:13 »
De viszont a Dark Wolverine-ben nem Wolverine lesz hanem Daken. Ő is átveszi az eredeti karakter helyét ebben a sorozatban, mint Ms Marvelnél is. Kiváncsi vagyok, hogy mikor fog jönni a Dark Iron Man is Iron Patriot főszereplésével, mert ugyebár Hawkeye már kapott egy minit, jön majd a Pókemberes is, amiben nem nehéz kitalálni, hogy Venom lesz.
Én a legjobban a Dark Lockjaw sorozatra várnék.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4754 Dátum: 2009. Június 11., 12:08:45 »
Azt tudom, olvasom is, de úgyis lesz még egy, a Weapon X csak egy kiegészítő ongoing, "kell" egy olyan is, ahol a történetfolyammal haladnak tovább, és Logan a főszereplő, nem a fia.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4753 Dátum: 2009. Június 11., 12:04:39 »
Már múlt hónapban elindult a Weapon X...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4752 Dátum: 2009. Június 11., 12:00:46 »
Miért van egy olyan érzésem, hogy a Dark Wolverine mellett Logan kap másik ongoingot...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4751 Dátum: 2009. Június 11., 11:54:33 »
Én a Dark Power Packre lennék kíváncsi.
De csakis, ha Bendis írja.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4750 Dátum: 2009. Június 11., 11:50:00 »
Én a Dark Jubilee-re hajtok...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4749 Dátum: 2009. Június 11., 11:42:17 »
Heh, akkor biztos repesel az örömtől, hogy Way át fogja venni a Wolvie v3-at is, amit igen kreatív módon elneveznek majd Dark Wolverine-nek.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4748 Dátum: 2009. Június 11., 09:09:02 »
Jellemfejlődésem valahol félúton áll a kezdeti állapot (mikor a kezdő rajongó csak a kedvenc karakteréről olvas) és a kifejlett rajongói állapot (mikor a megállapodott rajongó először azt nézi meg, hogy ki írta a történetet) között. Sajnos a Rozsomák-sztorik még mindig ellenállhatatlanok, legalábbis egy-egy olvasás erejéig, de amik az utóbbi időben történtek, azokat CTRL+X-szel kivágom a fejemben futó Rozsomák-kronológiából (nagyjából az Origin-nel kezdődően, bár mostanra az már pompás, örökérvényű darabnak tűnik a legújabbakhoz képest... Muramasa meg Victor Hudson, mi?).

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4747 Dátum: 2009. Június 10., 16:20:39 »
Idézetet írta: Inner Circle
Utána viszont elolvastam az Ultimate Hulk vs. Wolverine 6-ot is, benne a sztori lezárásával, és az is pocsék volt, és már nem tudtam magamban tartani.
Heh, te direkt kínzod magad, vagy néhanapján jó történeteket is szoktál olvasni?

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4746 Dátum: 2009. Június 10., 15:01:26 »
Egyébként tudjátok mi a legszánalmasabb az ultimatumban? Hogy az egész az ultimates vol2 végének a koppintása, csak Millar ezt valahogy jobban elő tudta adni...  

Idézet
Ami a Titánokat illeti én már korábban kiábrándultam belőlük. A Titans 15. számára és a Blackest Night: Titans című sztorira is lényegében csak Tempest visszatérése miatt vagyok kíváncsi. Aztán felőlem akár törölhetik is ezt a két szériát (Teen Titans, Titans), mert baromira nem fog érdekelni. glare.gif
Nana, ilyeneket ne mondjunk, mert bannollak a fórumról!  Mondjuk a Titans-ból én is teljesen kiábrándultam, de a Teen Titans-al kapcsolatban még él bennem a remény.

Idézet
A Green Lantern sorozat meg most érte el mélypontját ezzel az Agent Orange történettel. Ez még Geoff Johns-tól is gyenge kis valami.
Hát nem tudom. Én nem vagyok egy nagy Green Lantern rajongó, de nekem tetszik. a rajz is meg a sztori is. Ízlések és pofonok...

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4745 Dátum: 2009. Június 10., 14:51:58 »
Na, az Ultimatum után elolvastam a Wolverine Origins 36-ot, benne a Daken-sztori lezárásával, és az is pocsék volt, de nem akartam tovább rombolni a hangulatot. Utána viszont elolvastam az Ultimate Hulk vs. Wolverine 6-ot is, benne a sztori lezárásával, és az is pocsék volt, és már nem tudtam magamban tartani.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4744 Dátum: 2009. Június 10., 14:09:55 »
Irtózatosan rossz. Kábé egy hatéves gyerek fantáziálásaival vetekszik. "És akkor jött a Hulk és jött a Magnetó és jött a Pókember, és meghalt az izé, de Küklopsz a sugarával, tök jó volt...", ennyi a cselekmény.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4743 Dátum: 2009. Június 10., 13:06:33 »
Inkább ne olvasd el, ha jót akarsz.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4742 Dátum: 2009. Június 10., 12:05:49 »
Én nem szoktam az Ultimate univerzumot olvasni, de azt hallottam az Ultimatumról, hogy hullanak a szereplők benne, méghozzá elég brutálisan. Ha ezek a halálok tényleg tartósak lesznek, és nem retconolják vissza rögtön a többségüket, akkor lehet, hogy elolvasom, mert érdekesnek hangzik.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4741 Dátum: 2009. Június 10., 11:21:22 »
Az Ultimatum szánalmas. Arra épít, hogy hatalmas a feszültség és villámgyorsan követik egymást az események, de mikor is kezdődött el az egész? Egy éve? Legalábbis annyinak tűnik. És még mindig ugyanaz az éjszaka van. Érdekel ez még bárkit is?