Nekem kifejezetten felüdülést jelentett egy kis klasszikus Marvel-feeling, azaz Arcade megjelenése (a robotos trükk is tetszett), és a történetet is előbbre vitte.
A She-Hulk nekem bejön a kicsit Frontline-os stílussal, vagyis állandó utalásokat tesznek a Marvel "nagyvilágra", de igazán nem folynak bele. She-Hulk a kékgalléros kisember Szeretem, ha összefüggenek a dolgok. A SI core széria azért is nem tud igazán lázba hozni, mert a legtöbb címben még csak nem is hallottak róla. Hogy lehetne úgy izgulni például Vasemberért, hogy a saját címében épp az SI-vel egyidőben indítottak egy vadiúj történetfonalat ami teljesen másról szól? Így az SI egyszerűen egy elszigetelt izé, amit nem lehet komolyan venni. A CW-ben a legtöbbször meg tudák oldani, hogy a szereplők címjeiben egészen pofás, a CW-ről szóló történetek jelentek meg, nem pedig teljesen máshol kóricáltak a fiúk, amikor elvileg halálos veszélyben kellett volna lenniük valahol. Pedig a CW nem is azzal kezdődött, hogy kvázi az összes szuperhősre rádőlt a Marvel-világ! Legalább írnák ki minden nem-SI címre, hogy "Az SI előtt játszódik", mert ez így egyszerűen komolytalan.
Ja, a múltkor viccelődtünk, hogy a Marvel milyen al-címeket indítana a Final Crisis mellett (Final Crisis Frontline stb.). A DC-nél meghallották, megjelent a Final Crisis Requiem...