A "Boldogok a sajtkészítők" is ugyanúgy vonatkozik minden tejipari termék előállítójára.

Én pedig Magneto saruja helyett annak gatyáját követném 
Egyébként valahol azt olvastam, hogy a Magneto 11-ben van valami magyarázat arra, hogy hogyan és honnan rittyentette össze a szupergonoszokat? Tud erről valaki valamit?
Ahogy Inner Circle is mondta.
Rejtélynek és Kardfogúnak felemlegeti, hogy korábban is könnyedén hülyét csinált belőlük, Vérontónak azt mondja, hogy képzelje el, micsoda váratlan őrület lenne, ha most ő lenne a megmentő (nem szívatlak), a Szivacsembert leszólítja egy kocsmában, a Vészmanót megfenyegeti a saját tökbombáival, Fátumnak leveri a robotjait, mire az közli vele, hogy vele megy, de nem őt követi (és persze viszi Lokit is), a Varázslónőt Lokival együtt szedi össze egy tóban, Deadpool meg Magneto után kémkedik, hogy mire fel ez a nagy csinnadratta, "Acts of Vengence" balhé, mire közli vele, hogy felőle jöhet ő is. Mindezeket a világ minden sarkából négy oldal alatt kb. Lámpás Jack meg csak úgy előkerül a semmiből az utolsó oldalra. Elég random csapat, hogy mi ne mondjak.

Én azért remélem, hogy ha túl sok okos dolog nem is sül ki ebből, legalább valami badass igen.